[]

Kaban seçimi

Kış gelmeden bir kaban almayı düşünüyorum. Ve aklımda tam olarak şöyle bir şey var, yaz kış aşırı terleyen bi insanim, genel olarak da kat kat giyinmeye gelemiyorum. Böyle bu kabanın altına yalnızca kışın yalnizca atlet/tişört ve gömlek giyeyim ve katiyen usumeyeyim. Bir arkadasimin böyle bir kabanı vardı kışın doğuda yaşarken bile tisortun üzerine giyip çıkardı usumezdi. Mesela şu kaban nasıldır, siz neler önerirsiniz?

www.koton.com


 
Güzel bence.


  • Amaranta ursula  (12.10.20 22:40:16) 
Icerik onemli. Kotondaki 350tl lik mont o islevi gormez. Kaz tuyu, ordek tuyu iceren bi mont almalisin tisort ustune giymek istiyorsan. Model olarak guzel ama foto.


  • Kittie  (12.10.20 22:42:58) 
Kötü değil ama kışın istediğin verimi alamazsın kotondan alacağın bir kaban ile.


  • elorelia  (12.10.20 22:43:04) 
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama linkteki kabanda Polyester + Akrilik toplamı %72. Rüzgarı keser ama soğuktan koruyacak asıl malzeme olan yün %6 yani güney şehirlerinde yaşamıyorsanız tahminimce bunu gömlek üstüne giyip çıkarsanız üşürsünüz. Ki güneyde bile nemli soğukta üşürsünüz.

Kaşmir (pahalıdır tabi) veya yün palto bakın. zevkler ve renkler tartışılmaz ama hem güzel bir tarz, hem de kesinlikle sıcak tutar. Üstelik gerektiğinde takım elbisenin üzerine giyilebilme imkanı da var ki bence erkek milletinin ulaşabileceği en iyi tarzdır.

Palto fazla ağır gelir, kaban istiyorum derseniz de yine yün ağırlıklı bakın kesinlikle.

Spor bir şey isterseniz de kaliteli bir kaz tüyü şişme mont olabilir. Ama kaz tüyünün nasıl elde edildiğini bilmiyorsanız önce onu araştırın, içinize sinerse alın.
  • kalifiye balta sapi  (12.10.20 22:45:07 ~ 22:47:07) 
Ben kışları çok üşüyorum o da yetmez gibi bu yıl doğu Anadolu da yaşıyorum. Onun için içi tüylü parka alacağım onlar daha sıcak tutuyor. Arkadaşlar giyerdi memnunlardı.


  • Topalordek  (12.10.20 22:51:53) 
Teşekkürler cevaplar icin. Kotondaki kabanı tesadüfen gördüm tarzı hoşuma gitti, görünüş olarak böyle bir kaban istiyorum. Ne çok uzun olsun, ne çok şişik olsun, beni bogmasin, smart casual görünsün.

Bütçe olarak da 400 liranın üzerine çıkamam sanırım ama varsa bildiğiniz markalar modeller link gönderene çok memnun olurum. İstanbul'da olacağım kışın bu arada, çok sık toplu taşıma kullaniyorum, kışın istanbulda her yer Merkür gibi oluyor. Kapalı yerler tropikal iklim, kazakla bile duramıyorum inanılmaz sıcak oluyor özellikle isyerleri ve lokantalar. Dışarısi ise soğuk malum. Kabanı çıkartmamin yetmesini bekliyorum kışın o yüzden.
  • sanguine  (12.10.20 22:58:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.