[]

yeni muzik nasil kesfediyorsunuz?

spotifydaki discover weekly ve apple musictekiler hic sarmiyor. sozde sarklilari like/dislikeliyorum yine onerilerin %90i cop.




 
radyo dinliyorum. radyo ilef, radio garden.

spotalike diye bir site var benzer şarkılar buluyor.

bazen "1980 summer hits" gibi arama kelimeleriyle arıyorum.

sözlükte, kitaplarda denk gelen şarkı isimlerini arıyorum.

sözlükte "şarkılar" kelimesini "dolu dolu" modunda arayıp başlıklardan seçme yapıyorum.
  • tabudeviren  (12.10.20 14:51:34) 
Everynoiseatonce

Oradaki sarki stillerini dinliyorum, beğendim varsa uzerine tikliyorum ve o tarzda müzik yapan butun gruplar şarkıcılar çıkıyor
  • yarey  (12.10.20 14:55:11) 
Keşfedemiyorum ya, büyük sıkıntı.


  • plutongezegendegilmi  (12.10.20 16:01:17) 
YouTube'da tüm beğendiğim şarkıcıların kanallarına aboneyim. Onların yeni videolarını izlerken önerilerde çıkanlara bakıyorum


  • kaset  (12.10.20 16:03:28) 
eskiden türler üzerinden gidiyordum ben.

atıyorum; pink floyd'u dinledim beğendim. Pink Floyd'un türüne bakıyorum, 70ler, 80ler progresif, psychedelic. O zaman 70ler ve 80lerin progresif ve psychedelic gruplarına bakıyorum. Karşıma King Crimson, The Doors, Camel, Rush, Jefferson Airplane, Jim Hendrix vs. çıkıyor ve ben de yolumu buluyorum. Saydıklarım tabii Pink Floyd kadar ünlü gruplar ama Alan Parsons Project, Van Der Graaf Generator, Wishbone Ash gibi gruplar da var. Ehm, öyle işte, biraz araştırmak gerekiyor böylece yeni sanatçı / grup keşfedince dinlerken alınan keyif de artıyor.
  • rahip janick  (12.10.20 16:09:31) 
valla spotifyda keşfediyorum genellikle. hazır playlistler üzerinden ilerliyorum.


  • roket adam  (12.10.20 16:32:55) 
spotify ve apple müzik gibi online platformlar, sponsorluk alıyorlar. bir müzisyen ne kadar çok para verirse, listelerde o kadar çok adı geçiyor. bazı listelerde aynı grubun 3-4 şarkısı çıkınca anlıyorsunuz ne kadar kolpa olduklarını.

üniversite radyolarının bazı programları (pop hariç) iyidir. trt radyo 3 güzel.
  • cliquot  (12.10.20 16:51:50) 
o iş için belli bir mesai harcaman lazım çer çöp 100 şarkıdan 1 şarkı falan bulabiliyorsun sözlükte bile başlığı olmayan.


  • duyurukullanıcısı  (12.10.20 17:13:37) 
Spotify haftalık keşif


  • perrin  (12.10.20 17:15:23) 
sorunun altına ''şunları dinliyorum ne tavsiye edersiniz?'' diye sorarak olabilirdi. takip edilen müzik sitelerinin listelerinden.


  • kafadanbacakli  (12.10.20 19:21:27) 
Radyo Eksen


  • lüzumsuz adam  (12.10.20 19:59:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.