[]

Masterchef yarışmacıları nereye gittiler?

Geçen sene kaçırmadan izlerdim de bu sene ara ara denk geldikçe bakıyorum.

Bugünkü bölümün başında bütün yarışmacılar çantalarını bavullarını yüklenmiş, evlerinden çıkıp servis aracına bindiler ve bir yere gittiler. Devamını tamamen izlemedim, bugün dış çekim falan da yoktu hani adana'ya falan gittiler desem.

Nereye gittiler toplanıp?

 
Sanırım şöyle oluyor; 1 gün içinde, televizyonda 2 ayrı gün yayınlanacak çekim yapıyorlar. Bu yüzden yedek kıyafet getiriyorlar yanlarında. Yani mesela, cuma günü hem cumartesi yayınlanan oylamayı, kaybeden takımın dokunulmazlık oyununu ve pazar günü yayınlanan eleme oyunlarını çekiyorlar. Son oyun zaten dış çekim olduğu için o daha önceki gün çekilmiş oluyor. Haftasonu ise çekim yapılmıyor.


  • juninho77  (12.10.20 00:56:28) 
bütün yarışmacılar değil ya, eleme potasında olanlar valizlerini toplayıp götürüyor o gün elenebilir diye, saçma iş.


  • jelly bear  (12.10.20 01:08:34) 
Yok yahu eleme potasında olmayan barbaros falan da vardı.


  • kibritsuyu  (12.10.20 01:10:27) 
ama onun valizi yoktu.


  • jelly bear  (12.10.20 01:33:12) 
E Adana'ya gittiler, dış çekim vardı. Dünden önceki gün bölümde gosterdiler sanırım.


  • elorelia  (12.10.20 08:51:24) 
önce adana'da yapılan çekimleri, ertesi gün de otobüse bindiklerini mi gösterdiler? yarın da geçen haftanın otobüsünü mü gösterecekler böle karman çorman?

benim bildiğim, daha doğrusu mantığımın söylediği şu ki, eğer bavullarını alıp adana'ya giden otobüse binme görüntüsü göstereceklerse bunu adana bölümü yayınından önce gösterirler. niye adana bölümü yayınlanmış bitmiş bitmiş, ertesi günkü bölümün başına sokuştursunlar ki?

juninho'nun ve jelly bear'ın dediği gibi olsa gerek. şimdi tekrar izledim, eleme potasındakiler koca koca bavullarla çıkıyor, diğerleri ufak sırt çantalarıyla. büyük ihtimalle 2 günlük çekim için sadece yedek kıyafet almışlar. ama potada olanların toplanıp çıkması saçmaymış. elenmeyen geri dönüp tekrar bavul mu yerleştirecek? niye ki?
  • kibritsuyu  (12.10.20 10:51:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.