[]

Alt katlarda işyeri olan apartmandan ev tutmak?

Nişanlımla bu ara ev bakma telaşındayız, bir ev gördük gayet merkezi bir yerde. Konumu ve içi de çok güzel ama apartman içinde bazı daireler mali müşavirlik vs gibi işyeri olarak kullanılıyor. “Giren çıkan belli olmaz” diyerek büyükler bu daireye pek sıcak bakmadı, hiç böyle bir apartmanda oturmadığım için ben de kararsız kaldım açıkçası. Ben çok fark edeceğini düşünmüyorum ama sizin de fikrinizi almak istedim, siz olsanız tercih eder miydiniz?




 
Partilemek için mükemmel binalardır ama siz büyüklerinizi dinleyin.


  • duptıs  (11.10.20 23:34:10) 
tercih etmezdim. büyükler doğru söylemiş. bir kere giriş kapısı gibi kapalı olmayacak sürekli açık kalacak. benim için kesinlikle kırmızı çizgi.


  • ozdek  (11.10.20 23:34:33) 
Etmezdim. Gün içinde gürültüsü çok olabilir. Giren çıkan, alacağı olup kavga eden vb. türlü türlü insan trafiği olur. Otoparkları gün içinde dolu olur, yer bulamazsınız falan. Ama apartman temizlik, bakım açısından daha iyi durumda olur. Herkes aidatlarını öder vb.

Benzer şekilde ağırlıklı mesken olan apartmanlarda da iş yeri olarak ofis kiralamak kötü oluyor.

Bizim yasalarda bir boşluk var: İşyeri olarak geçen yerlere ikametgah alamıyorsunuz, ama mesken olan yere iş yerinizi adres olarak gösterebiliyorsunuz.
  • malheiros  (11.10.20 23:40:00) 
Avantajı --> akşamları genelde bina boş olur, çoluk çocuk bağırtısı olmaz
Dezavantajları --> yukarıda sayılmış

Sonuç: ben de tercih etmezdim muhtemelen
  • roket adam  (11.10.20 23:45:55) 
girişte güvenlik varsa, her elini kolunu sallayan giremiyorsa tercih edilebilir


  • jelly bear  (11.10.20 23:47:00 ~ 23:47:12) 
bir baska dezavantaj da, aksamlari o daireler bos oldugu icin isinma vs calismaz. alt katin is yeri ise mesala yerler hep soguk olur. normalda yanlardan ve alt/ustten isi kaybi olmaz ama bu boyle dairelerde bu sekilde de isi kaybi olur dolayisiyla isinma masraflariniz artabilir


  • crucio  (12.10.20 00:21:41) 
aksamlari ya da tatil zamanlari bos olacagindan hirsiz acisindan tehlikeli. Tercih etmezdim


  • oscar  (12.10.20 09:38:18) 
eğer kiralık bakılıyorsa denenebilir ama satın alınacaksa uzak durulmalı.


  • nuisance  (12.10.20 10:01:31) 
cevaplar için çok teşekkürler. biz de vazgeçtik sonrasında, başka bir yerden bulduk. kiralık ev bakan herkesin allah yardımcısı olsun diyorum :D


  • dust in the wind  (19.10.20 11:27:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.