[]

jolly joker'in üstünde ev

sahibinden'de oyalanırken şu ilana denk geldim.

www.sahibinden.com

Ankara jolly joker'in olduğu bina çok çok büyük ihtimalle. Fiyatın da (o konumda o eve göre) hesaplı olması bundan kaynaklanıyor gibi.

Bu evde oturan nasıl oturuyodur? Gürültüden durulmama gibi bi durum var mıdır veya ev titriyor mudur acaba. Almak veya oturmak gibi bi niyetim yok ama merak ettim böyle bi ev macerası olan varsa duymak isterim.

 
Eglence merkezinin gobeginde oturuyorum 2yildir, zorluklari var, yasamak icin zor ama satin alinir her turlu. Cinsiyet, yonelim ve yasam tarzi bilsem harika yasaniyor da diyebilirdim ben normal ortalama insan evladina gore cevap verdim


  • kushkush  (11.10.20 21:17:57) 
abi nasıl anladıysan orası olduğunu helal olsun valla. evet genel olarak eğlence merkezi üstündeki daireler hep iş yeri olarak kullanılır daire olanlar da böyle zor satılır-kiralanır. jolly joker'de bi de 2 kat aşağı iniyorsun yani ben pek ses olacağını sanmam ama olabilir de...

en temizi emlakçıya 200 lira fişekliyceksin bi gece şişme yatağını atıp orada kalacaksın. veya 2 sandalye atıp biralarını içerken oturacaksın gece belli bi saate kadar.

fiyatı çok iyi bence evin valla.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (11.10.20 23:20:13) 
@proletarier Teşekkür ederim :D
2 kat aşağı inme olayını biliyorum bi konserde bulundum, konser öncesi-sonrası yine mekanda biraz ses vardı ama dışarıya ses gitmiyor diye ''iyi yalıtım varmış'' dediğimi hatırlıyorum ama bilemem tabi nasıl oluyor o apartman.

pasteboard.co
pasteboard.co
  • owaki  (11.10.20 23:38:45 ~ 23:39:09) 
haa o harita bilgisi yüzünden öyle dedin anladım. o harita bilgileri çok yanlış olabiliyor aslında kiralık dairelerde bilerek doğru adresi göstermiyor emlakçılar rakipler üşüşmesin diye ama satılıkta durum böyle olmayabilir tabii.

ben eskiden büklümün az ilerisinde oturuyodum bu barbie show var ya onun o taraflarda mesela onun üzerinde satılık kiralık 2-3 daire vardı 1 yıl falan öyle kaldı en son hala boşlardı.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (11.10.20 23:48:10) 
2 sene kadıköy çarşı içinde, 5. katta oturdum. 2 sene boyunca doğru düzgün uyuyamadım. evin yakınında eğlence merkezi, bar, cafe vs olmamalı. bu mekan için bişey diyemem ama geneli için bu yazdıklarım geçerli.


  • scudman1  (12.10.20 00:37:59) 
izmirde öğrenciyken bornova ankara asfaltında bir pavyonun tam üstünde kalıyorduk. her gece 3 te yıldız tilbe ile yapıyorlardı kapanışı:) ayı fevzi vardı koruma. cidden ayı gibiydi. makarnaya bayılırdı. hemen her gün makarna yemeye uğrardı. bizde arada gider biraz takılırdık. hızlı zamanlar, müzik falan zerre rahatsız etmiyordu bizi. ev titriyordu. biz rahatsız değildik ama yaşam tarzıyla, karakterle direkt alakalı bu.
verdiğin ev çatı dubleksi. o kadar ses alacağını sanmıyorum. yine de bazıları tıkırtıdan bile rahatsız olabiliyor işte. fiyat güzel gibi bu arada.

  • unabomber  (12.10.20 02:34:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.