[]

Boşanmak

Son an neydi, tamam artık yeter kesin olarak bitti dediğiniz an nasıldı?
Tek seferde mi oldu, yoksa defalarca düşünüp bardağın taşmasını mı beklediniz?
Konu neydi, sevgisizlik? Saygısızlık? Umursanmamak?


 
Zamana yayılmıştı.
Neyse, başkasından referans alınacak bir şey değil bence.

  • kisa  (11.10.20 21:27:06) 
gecen ay kiz arkadasim bosandi.ailevi konularda adam geri adim atmadi. bir tartismada kizi kapi disari etmis. aninda bosandilar.


  • tunaktunaktun  (11.10.20 22:20:28) 
Benimle bir yuva kurduğunun farkında değildi zaten, üzerine aileme çok büyük saygısızlıkları oldu ben bundan boşanıcam dedim o gün ama cesaret edemedim ölümle tendit edildim.
Yetmedi hastalandım iki haftalık lohusayım kolumu kaldıramıyorum. ne babamnın doktora götürmesine izin verdi ne kumar masasından kalkıp kendi götürdü. O gün hukukçu arkadaşıma yazdım yol göster kaçıcam evden diye, çıkış o çıkış. Allah belasını versin nafaka istediği için 16 aydır sürünüyor dava.

  • cilekli pasta  (11.10.20 22:41:54) 
Onunla aynı fikirde olmadığım her şeyin kavgaya dönüşmesi, çöpün bile kavgaya dönüşebilmesi(kokacak işte şimdi atılması lazım hemen iner atarım, ben şimdi inemem aşağıya, sen gelme zaten gerek yok ben indiririm, HER ŞEY İLLA SENİN İSTEDİĞİN ŞEKİLDE OLACAK DİMİ BENCİLSİN SADECE KENDİNİ DÜŞÜNÜYOSUN!)
Çüş afedersin...
buna benzer yüzlerce kavga, alakasız durumlarda hep bencillikle şımarıklıkla suçlanmam, bunların birikimi üzerine escorta attığı mesajı yakalamam.

Ve boşanmayı kabul etmiyor çünkü egosu kabul etmiyor, devam edecekti hayatımı ...meye. Neyse, kaç sene sürdürebilir ki max. 3-4. En azından hayatımdan çalmaya devam edemiyor.
  • megalomaniac  (12.10.20 01:00:06) 
tek seferde olacak bir durum degil bence eger aldatma yoksa.


  • baldur2  (12.10.20 01:01:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.