[]

ssd ve monitor almayı düşünüyorum.

hali hazırda 256 gb samsung evo 850 kullanıyorum. memnunum. fakat oyun için 1 tb'lik ayrı bir ssd almayı düşünüyorum. anakartımda m2 girişi yok. sata3 var.

ne tavsiye edersiniz? sandisk'in fiyatı uygun fakat samsung mu alsam diye düşünüyorum. aralarında neredeyse %50'ye yakın fiyat farkı var.

------------------------

monitore gelirsek, şu an çok eski bir monitor kullanıyorum. full hd zamanlarından kalma. bunu 2. ekran yapıp, yeni monitoru ana ekran yapcam. ekran kartım rx 580. displayport girişi mevcut. eski monitorü hdmi üzerinden bağlamayı düşünüyorum.

yeni monitoru oyun ve video için kullanacağım. kullandığım oda çok fazla güneş ışığı alıyor ve şu an kullandığım ekran çok parlıyor. parlamayan, 75hz ve üzeri, maksimum 25 inch, tepki süresi oldukça düşük bir monitor bakıyorum.

toplam bütçe 3000 tl. tavsiye ve yardımlarınız için teşekkürler.

 
en az 144hz bir monitör almanızı tavsiye ederim. Amazon prime day’de muhtemelen çok iyi bir monitör düşürebilirsiniz o fiyata


  • jamiro  (11.10.20 18:42:31) 
ssd konusunda yardımcı olabilirim. ssd,ram, işlemci fanı vb ürünleri satıyorum. özelden yazarsanız yardımcı olabilirim.


  • outis2  (12.10.20 01:54:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.