[]

Ipad Pro Apple Pencil Kullananlara Sorular

Ben not tutmayı yazı yazmayı çok severim. Ama artık defter kalem kullanmak istemiyorum. Biraz lüks bi ihtiyac gibi geliyor farkındayım. Ama ne bilim kafamdaki çizimleri görmek istiyorum. İhtiyaç bahanesini geçtikten sonra:

1-) Gerçekten yazma hissiyatı nasıl elimi havada tutmak istemem löp diye koyucam, 60 hz ile 120 hz lik modelleri var.
2-) Resim veya yazı yazdıktan sonra pdf veya word şeklinde rahatlıkla kaydedebilirmiyim? Yoksa apple her zamanki gibi kendine özel uzantı ekleyip sadece ios üzerinde mi Açılmasını sağlar.

3-) Bende ipad mini var oyüzden çok memnunum. Ama artık ekranı küçük gelmeye başladı. Bu İpadlerin görüntüsünü windows veya android tv lere kolaylıkla yansıtabiliyor muyuz?

 
ben ipad 7 ve apple pencil 1 kullanıyorum. Yazma hissiyatı bence çok iyi, elinizi koyup yaziyorsunuz zaten avuç içinizi algılamama gibi bir özelliği var ve çok çok iyi çalışıyor.

pdf için ben goodnotes 5 kullanıyorum aklınıza gelebilecek her türlü paylaşım özelliği var sorun yaşamassınız.

görüntü yansıtma işini bilmiyorum belli bir model yılı üstü macbooklarda direk yansıtma var apple'ın desteklediği, diğer türlü 1-2 uyguluma gördüm ama ne kadar sağlıklı çalışıyorlar bilmiyorum.
  • valkin rockefeller  (11.10.20 16:03:39) 
hz'leri bilmiyorum, 12.9 pro + pencil 2 aldım eğitim indirimi ile, gayet güzel. kağıda yazar gibi. uzaktan öğretimde kullanıyorum.
2 için evet. herhangi bir sorun olmadı.

  • panamera  (11.10.20 16:16:34) 
İpad miniden ipad pro 12.9 a ve pencil 2 ye geçiş yaptım,aynı sizdeki soru işaretleri vardı.çok memnunum.
1-)Elinizi yaslayarak yazabiliyosunuz.
2-)Pdf ve word olarak kaydedebilirsiniz.Goodnotes,notability gibi 3. parti çok başarılı uygulamalar var.Notability kullanıyorum.Yeni çıkan ipados 14 ile sanırım artık herşeyin üzerine yazılabiliyor kalemle,henüz denemedim.
3-)type-c to hdmi gibi dönüştürücülerle rahatlıkla yansıtırsınız.Muhtemeln smart tv lerde kablosuz yansıtma yöntemleri de vardır.
  • arenas  (11.10.20 19:00:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.