[]

Fiş lazım olacak mı abi?

Bazen benzin alırken bunu soruyorlar. Bugün ödeme yaparken ekrana baktım başka bir plaka yazıyordu. Çıkarları ne bu işten?




 
fişleri satıyorlar. satın alan kişiler de gider gösterip vergiden düşüyor bildiğim kadarıyla.


  • sutlu nescafe  (10.10.20 23:31:54) 
ödediğin kdv yi görmüyor musun? onu kullanıyor birileri.

benzinlikte çalışan bir abiden tavsiye, fişini asla bırakma, benzinde kaçak olur, problem olur, kanıtın olmaz.
  • kurcalamabozarsin  (10.10.20 23:47:57) 
Bazı firma çalışanları yakıt istasyonu ile anlaşmalı oluyor.

Firma çalışanı şirketine yakıt gideri olarak bu fişleri ibraz ediyor, ay sonunda maaşına ek olarak yakıt ödemesi alıyor. Sanki kendi cebinden çıkmış gibi. belli bir yüzde pompacıya aktarılıyor. gün de 5 araç desen çılgın rakamlar döner.


NOT: her zaman yakıt fişinizi alın. yanlış yakıt dolumu gibi durumlarda sigorta firması ve ilgili istasyona ibraz etmeniz gerekir.
  • janavarorion  (11.10.20 09:43:57) 
filoların araçlarını benzin almış gibi gösterip vergiden düşüyorlar diye bliyorum
asla fişinizi atmayın kontrol edin benzin yerine mazot koyar pis olur arıza yapar elinizde kanıt olsun.

  • basond  (11.10.20 10:37:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.