[]

Telefon kac gun kapali kalirsa whatsapp mesaji gelmez?

selam gencler,
ustunuze afiyet 3/4 gun yurtdisinda olacagim, bu sure zarfinda iş telefonumu kapatip evde birakmayi dusunuyorum ama bir yandan da gelen mesajlari gormem gerek, bu whatsap mesajlarinda bir zaman asimi suresi var mi, varsa ne kadar ya da ne zaman telefonu acarsam duser mi ne dersiniz?



 
düşer sorun olmaz.


  • jelly bear  (10.10.20 22:48:08) 
ben 21 gün kapatmıştım, tüm mesajlar açtığımda gelmişti.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (10.10.20 22:48:10) 
eskiden smslerde vardi o olay hala var midir bilmiyorum. whatsapp ne zaman acarsan o zaman alir mesajlari ama kaybetme ihtimalin olan sms'ler varsa onlar icin bir cozum dusun derim.


  • in vino veritas  (10.10.20 22:50:40) 
30 gün

If a message cannot be delivered immediately (for example, if you are offline), we may keep it on our servers for up to 30 days as we try to deliver it. If a message is still undelivered after 30 days, we delete it.

www.whatsapp.com
  • celeron 300a  (10.10.20 23:46:30 ~ 23:46:47) 
Var var bir suresi. Bi ara ben ayni sekilde kapatmistim ama epey uzun bir sureydi, oyle 3 5 gun degil. Geri actigimda mesaj geldigi gorunuyordu ama icerigi gorunmuyordu. Sohbet sekmesinde duruyordu. ornegin; Ayse kisisi, altinda mesaj olarak da "bu mesaj su anda goruntulenemiyor." Minvalinde bir sey Yaziyordu.


  • invictae  (11.10.20 22:31:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.