[]

Eskişehir'in En Yaşanılası Yeri?

Selamlar, iş değişikliği sebebiyle Eskişehir'e taşınacağım.
İş yerim Tepebaşı'nda, Kumlubel ve Esentepe arası bir yerde.
Yardımcı olursanız memnun olurum.

Aradığım kriterler:

- İş yerine yakın olması avantaj ama birincil kriter değil, aşağıdakiler daha önemli.
- Kiralık eşyalı ufak bir ev tutacağım. Kira için üst limit yok gibi, 2500 liraya kadar çıkabilirim. Site içerisinde, güvenlikli, yeni ve bakımlı bir apartman tercih edeceğim.
- Nezih, sakin ve çalışan kesimin yoğunlukta olduğu, gürültüden, kavgadan, düğünden ve öğrenci çılgınlıklarından arındırılmış bir bölge olmasını istiyorum.
- Şehir merkezine ve eğlence yerlerine çok uzak olması işime gelmez. Yani sıkıldığımda, canım bir şeyler yapmak istediğinde 1 vesait ulaşım ile bunu halletmek isterim.
- Bekar olduğum için genellikle dışarıda yemek yerim. Şöyle caddeye adım attığımda çok sayıda restoran, kafe bulabileceğim bir yer tercih sebebi.

 
Seylap taraflarına bakman gerekiyor. Ya da aracın varsa tek adresin Batıkent


  • adventchant  (10.10.20 20:49:54) 
Eskişehir zaten küçücük şehir bir ucundan diğer ucuna yürüyerek 1 saate gidersin. Her yer 1 vesait zaten. Vişnelik veya Sümer olabilir öğrenci kısmından uzak dersen. Veya arkadaşın dediği gibi Batıkent eğer aracınız varsa. Ama seylap caddesinde öğrenci olayı var


  • soulpuppet  (10.10.20 20:52:34 ~ 20:53:58) 
Sumer ve batikent +1. Sumer cok huzurlu guzel bir yer ama uygun fiyata guzel ev bulmak zor olabilir.


  • gibicibicis  (10.10.20 21:46:12) 
şehir merkezine her yer yakın zaten burada. ama kumlubel esentepe arası pek nezih değildir.

şimdi hem öğrenci olmasın hem adım attığımda yemek yiyim demişsin o sanırım hasan polatkan'da mümkün olur o da çok çeşit olmaz. ama elit bir yerdir. yine öğrenci yığını olmayan yerler: vişnelik ve sümer civarı.

öğrenci yeri yenibağlar-bahçelievler-eskibağlar (en cıvıltılı yerler buralar ama çok gürültülü ben tercih etmezdim)

seylap öğrenci yoğunlukludur sanırım restoran çok olsun diye önermişler. batıkentte aracın yoksa uzak dur.

bu bütçe ile güzel bir ev tutarsın burada.
  • ruby elixir  (10.10.20 23:23:37) 
eskişehirde okurken (5-6 sene önce) öğrencilik bitince burada kalırsam sakin bir yerde kalma olarak kafamda vişnelikte otururum düşüncesi vardı. şimdiki durumu nedir bilmiyorum. ama o zaman sizin kriterlerinize uyuyordu. tek sıkıntısı iş yerinize bir tık uzak gibi.


  • belkider  (11.10.20 00:38:32 ~ 00:48:32) 
göztepe, sümer, vişnelik. her yer birbirine yakın zaten. göztepe ve vişnelik için tramvay avantajı da var. ama buralar pek öyle istanbul'daki gibi sitelerin olduğu yerler değil. görece yeni binaların olduğu düzgün semtler. eşyalı evleri öğrenciler daha iyi bilir ama bağlar ve ogü civarı daha çoktur sanırım.


  • scudman1  (11.10.20 01:33:05) 
Sumer yada visnelik. Ben 3 ay once 900 liraya ev tuttum visnelikte. Sakin ve nezih bir yer ariyorsan batikentte olabilir ama uzak. Bahsettigim her iki yerden merkeze inmen yayan 10 dakika surer.


  • it aint hard to tell  (11.10.20 02:29:05) 
Seylapa gelme. Ortalik kopek kakasi dolu. Simdiki aklim olsa visnelik veya batikente giderim.


  • nax  (11.10.20 03:01:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.