[]

Oturma odasina koltuk

Yillardir degistiremedigimiz aile evi koltuklarini degistirmeye yeltendik. Markali, efendim alfemo, istikbal vs de oturulabilir bi set on bin ortalama
Neden araci koyuyosunuz izmir karabaglar da efendim ankarada direkt uretenlerden alin diyenler var.
Benim endisem kalitesi, sungeri terletmesjn, yayi cokmesin isterim uzun sure. Ne markalilarda ne uretici de icerik bilme sansi var.

Alip memnun kaldiginiz markalar var mi? Ya da gercekten ureticiye gitmek mi gerekli?
Cok tesekkurler deneyimlerinizi paylastiginiz icin

 
Ankarada sitelerde mobilyacılar ama artık hiç de uygun fiyatlı değil. Biz 5 sene önce alfemomun alaçatı modelini aldık, kumaşı leke falan tutmuyor 5 senedir de üzerindeyiz, gayet memnunum. Annem benim koltukları çok beğendiği için aynı modelin farklı kumaşlı olanı aldı. Hatta o renk daha güzeldi ama bence kumaşı benimkiler kadar iyi değil. Bütçeniz zorlanıyorsa teşhir ürünlerine de bakabilirsiniz.


  • curukturpkokusu  (10.10.20 20:48:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.