[]

E-ticaret tavsiyeleri

Amazon etsy gibi yurtdışı platformlarında ya da yurtiçi platformlarında satış yapmak isteyen ve yeni baslayacak birine ne tavsiye edersiniz.

Aslında sormak istedigim eksisozluk ya da başka yerlerde detaylı açıklama yapan ve tecrube paylaşanlar oluyor.

Beğendiğiniz linki paylaşır mısınız ya da video eğitim de olur
Teşekkürler

 
Senin bir dönem bununla alakalı çok sorun olmuştu.benim uğraştığım işlere benzer sorular olduğu için hatırlıyorum,bu soruların bende olumlu bir etki oluşturmuştu.kısaca mantaliteyi anlamıştın ve sadece adım atman gerekiyordu.ben başlamışsındır diye düşünüyordum.

Başkalarının tecrübe videolarını falan boşver gitsin.bunların çoğunluğu seo çalışması,adamın adını tekrar ettirmekten başka işe yaramayan videolar.çoğunluğu soytarı,güncel tabirle tiktok gurusu.yalandan tablolar koyup gelin size kurs vereyim tuzağı.amazonda milyon dolar tablosu paylaşan adamın youtube a falan bakacak vakti olmaz.amazon fba i birilerinden öğrenmene gerek yok,sayfasında bütün detayları var,adamlarla irtibata geçtiğinde sana bütün detayını kendileri veriyor zaten.tipleri,trickleride kendin birşeyler yaptıkça fazlasıyla uyanıyorsun.kimse sana ben şunu satıyorum şu kadar kazanıyorum demeyecek,

Geçen gün başka duyuruda yazmıştım,şimdi tekrar yazıyorum.şu anda kurdan kaynaklanan müthiş bir avantaja sahibiz.bu dönemde yurtdışına atacağın bir adımda kazanmama şansın yok.bir an önce hedef ürünleri temin edip,satışa koyman gereken,ilk adımları atman gereken zaman.bu süreci başkaları ne yapıyor diye video seyrederek geçirirsen bir daha ki treni beklemen gerekir.
  • duptıs  (10.10.20 16:03:42) 
@duptis çok teşekkür ederim bir kaç kez denedim bir umutla başlayıp ama hep ürün tedarik ettiğim insanlar yarı yolda bıraktı.devam ettiremedim

Ama şimdi vakit de varken uğraşmak istiyorum.

Eğitim soru kısmında haklısın. Ben de uğraşmadan devam etmek istiyorum ama bazı kolay yolları bulan tavsiyesi denk gelir diye. Etsy de paypal sorunu vardı etsy payment gelmiş mesela.

Ama tavsiyende yüzde yüz haklisin
  • seyyar satıcı  (10.10.20 16:20:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.