[]

Uyuz Oldum

Selamlar,

2 gün önce yakın arkadaşıma misafir olmuştum, dün kendisine uyuz teşhisi konmuş. Bugün de ben dehşet şekilde kaşınmaya başladım, 90% uyuz olduğumu düşünüyorum. Henüz derilerim pul pul olmadı yine başlangıç evresi sayılıt arkadaşımınkine göre.
Bu başlangıç evresinde ennnn çabuk tedavi çözümü nedir acaba hiç tecrübe edeniniz oldu mu?
İnternette çok fazla bilgiye eriştim genellikle aktarda satılan ürünlerle karışım yapmışlar ama ben aranızda bizzat tecrübe edip tavsiye edeniniz varsa o yolda ilerlemek istiyorum

ps. bu pandemide ne olur doktora git demeyin :(((

 
Afedersiniz de doktora giden milyonlarca insan ölüyor mu? Doktora gitme madem evde uyuz ol. Geçmiş olsun.


  • catch the arrow  (09.10.20 22:10:50) 
Wilkinson pomad i bir araştırın ancak doktora gitmeniz en sağlıklısı tabii ki


  • mirty  (09.10.20 23:03:43) 
Bir uyuzla temas ettiğini düşünen herkes kaşınmaya başlar, psikolojiktir.
Psikolojik değil, gerçekten uyuz oldum diyorsan doktora gitmelisin.
Gitmeyeceğim diyorsan Eczaneye git. Uyuz için losyon (Adı kwella idi sanırım, al. Akşam boyundan aşağı bütün vücuduna sür, üzerine bir pijama giyip yat, uyu. Sabah duşa girip temiz birşeyler giy. Çıkardıklarını, yatak takımını ve uyuzlu olduğunu düşündüğün süre içinde temas ettiğin her şeyi bahçeye çıkarıp büyük bir kazan içinde kaynat.
Geçmedi, işe yaramadı diyorsan bir önceki paragrafı tekrar uygula.
Bahçede kaynatma faslını apartmanda yaşıyorum, yapamam dersen, çamaşır makinasının 90 derecesini dene, ama ne kadar işe yarar, bilemem.
Temas ettiğin ev halkı varsa, paragrafı eş zamanlı ve hep birlikte uygulayın.
Püf noktası: Duştan önce temas edilenler kaynamadan duştan sonra temas etmemek.
Tekrar söylüyorum, en iyisi bir doktora gitmek.
  • Mirket  (09.10.20 23:21:48) 
arkadasin bir daha ona gitme diye uydurmus olabilir mi ? uyanik ol. evet fesatim.


  • tunaktunaktun  (10.10.20 05:26:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.