[]

Efes fb

Suanki maci izleyen var mi? Ergin ataman neden boyle asiri takintili davraniyor. Micic igrenc oynadi ilk saniyeden itibaren. Ilk ceyrek bitmeden cikarir bi daha da asla oyuna almazdim koc olsam. Butun mac oynatti. Ilk macta da abuk subuk takima yenildi. Noluyor bu adama sampiyonken nasil birden bu hale geldi kadroda degisiklik de yok pek. Bugrahani son ceyrek sokup deneyip geri cikarcagna ilk ceyrekten itibaren yavas yavas oynatabilirdi igrenc micic yerine. Kokoshkov tum adamlarini kullanip verim alirken erginin ezvere oynatiyor gibi bir hali var




 
bu maç simon dışında bütün efes oyuncuları felaket oynadı, ergin ne yapsın? beaubois, micic felaket üçlük attı. singleton oynamadı bile, anlayamadım sakatlıgı var sanırım. bugrahan girer girmez saçma sapan toplar kullanıp blok yedi. düşün ki maçın en önemli hücumunda dogusu oynatmak zorunda kaldı efes.


  • monicapp  (08.10.20 22:29:10) 
Peki neden ligi gecen yol sonuncu bitiren takima yeniliyor acik ara eze eze sampiyon olan takim. Gecen yil bile degil yarim yil civari boslukvar arada kadro da cok benzer oyunclukmi dusmus bu vakitte?


  • kushkush  (08.10.20 23:06:51) 
efes daha tempoyu yakalayamadı.
ikinci olarak larkin de yok.
üçüncü olarak micic takımın lideri. micicsiz olmayacağı mesajını verdi sanırım.

ben de sinir oldum. 2 haftadır tokatlıyorlar.

ama maçları takibe devam edeceğim geçen seneki seviyeye ulaşmamaları için bi neden göremiyorum.
  • megacracker  (09.10.20 00:28:20) 
tek guard micic oldugu icin.


  • baldur2  (09.10.20 00:29:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.