[]

yurt dışından ufak ödemeler almak

sağladığım bir hizmet için yurt dışından 30 euro'luk, 50 euro'luk ufak meblağlarla ödeme almaya başlayacağım. hizmet alanlar haliyle paypal soruyor ama türkiye'de yok. insanlardan 30 euro'luk tek seferlik bir ödeme için payoneer vs. hesabı açmalarını istemek de abes olur.

ben bu işi en pratik ve masrafsız şekilde nasıl yaparım?

enpara'da euro hesabım var, benden alıcı olarak kesilecek parayı önemsemiyorum ama bana swift yaptıklarında onlardan da para kesilecek, değil mi?

transwerwise'a kayıt oldum ama buradan ödeme almak için karşı tarafın da transwerwise kullanması mı gerekiyor?

bana bir yol gösterirseniz sevinirim.

 
transferwise veya payoneer. transferwise daha kolay banka transferi gibi. transferwise aracı oluyor sadece. para yine bi ibana yollanıyor. evet karşı tarafın da yüklemesi gerekiyor.


  • jelly bear  (08.10.20 18:34:41) 
iş bankasında dolar ve euro hesabım var. iban gönderiyorum ve direkt hesaba yatıyor.


  • ankarakecisi  (08.10.20 20:19:41) 
geçen hafta transferwise ile para yolladım, doğrudan iban'a.
karşı taraf kayıt olmak zorunda değil.

en hesaplısı benim bildiğim bu, başka varsa "F" (takipteyim)
  • janderzel zartanyan  (08.10.20 20:57:07) 
revolut


  • anyelios  (09.10.20 17:21:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.