[]

Isparta?

Sevgili romalılar,

Gelecek haftaya bir görüşme için Isparta'ya gideceğim. Gitmişken gezeyim de diyorum...
Ne yapılır Isparta'da? Şunu yap, şurayı gör diyebileceğiniz bir şeyler var mı?

Ha, bir de şehrin toleransı nasıl? Uzun saç, -kız arkadaşımla gideceğim- elele tutuşan çiftler falan sorun oluşturur mu? Dikkat etmem gereken şeyler var mı?

 
şehrin tam ortasında (adını çıkaramadım şimdi ama herkes bilir) büyük bi cami var onun karşısında bi lokanta var gidin orda tandır yiyin, bi de kendilerine has pilavları var adı gelmedi aklıma şimdi yanında o pilavi yiyin, içecek olarak hoşaf vereceklerdir zaten.
elele uzun saç pek sıkıntı olmaz. haftasonu pek dışarı çıkmamaya çalışın her taraf asker olur.

  • pesen  (12.05.10 23:44:59) 
Gezilecek yer
(bkz: Eğirdir)
Yenilecek kuyu kebabı
Son soru :muhafazakar gibi görünümü ama gitmedim, yaşamadım, bilemeyeceğim.
  • wenge  (12.05.10 23:46:35) 
Eğridir Gölü Ada'ya gidin balık yersiniz.Şehre yakın sayılır 40 km gibi. Kız arkadaş,saç problem yaratmaz öğrenci şehri ama Akdeniz değil İç Anadolu varsayın.


  • pnkyy  (12.05.10 23:49:23) 
eğirdir hariç ilginç bir yer sayılmaz. pesen'in bahsettiği lokanta kebapçı kadir olsa gerek. ben bir kaç defa yedim ama bana pek ahım şahım gelmemişti. yine de denenebilir. gül esanslı lokumdan yüz kremine bin tane şey yapan yer var. oralardan hediyelik alınır. el ele tutuşmak / uzun saç problem olmaz. haftasonu 6000 kadar asker şehre indiğinden manasız kuru bir kalabalık olur. ben müzelerine de gittim ama oralarda pek bir şey yok. eski evler şeklinde restore ettikleri ufacık bir yer vardı ama oralarda da hep tost-çay falan veriyorlar. büyük ısparta otelinin dibinde bu dediğim yer. ismini hatırlayamadım. hoş yerlisi bile bilmez orayı. öyle kendi halinde bir yerciktir ısparta.

ben olsam şehirde şöyle bir dönerdim. Ardından ver elini eğirdir. hem daha şirin bir yer. hem de adasını (artık yarımada - yol sağolsun) turlarsınız. red apple diye fena olmayan bir restoranı var. eski adı x'in yeri formatındaydı ama değişmiş sonra. biraz ilerde bir balık lokantası vardı o da güzeldi. ismi yakamoz ya da mehtap gibi bir şeydi eğer aklımda yanlış kalmadıysa.

vay be, baya unutmuşum aslında.

aklıma gelirse daha da yazarım. iyi yolculuklar.
  • kilroy  (13.05.10 07:58:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.