[]

Nerden kedi kumu ve mama almalıyım?

Merhaba arkadaşlar,

annem ekte gördüğünüz kediciği sahiplenmiş. veterinelerde kumların mamaların biraz daha pahalı olduğunu gördüm, internetten aldığınız yerler nereler? bir de kum tavsiyesi alabilirim :) şuan vancatin aktif karbonlu kumunu kullanıyor ama daha uygun benzer bir marka varsa da iyi olur bence. mama tavsiyesi de alırız..
teşekkür ederim..

 
carrefourlarda bu ara çok iyi indirimler var hem mamalarda hem kumlarda. bir bakın derim.


  • barabas  (08.10.20 13:36:29) 
Petburada.com ‘dan alıyorum


  • sta  (08.10.20 13:38:34) 
Felin pembe paketli olanı kullanıyoruz biz eğer Ankara'da iseniz cittgroslarda var. Mamayı da on kiloluk alıyoruz internetten nerede ucuz denk gelirse. Proplan alıyoruz biz. Yine Ankaradaysaniz ve kiloluk alacaksanız eryemanda ucuzgross ve tunalida bir gross vardı unuttum adını ama ikisinde uygundu.


  • elorelia  (08.10.20 13:42:46) 
evet ankaradayım teşekkür ederim..


  • omonia  (08.10.20 13:47:08) 
aktif karbonlu kum kullanıyorum ben. temizmama nın micho kumunu kullanıyorum süper değil ama idare eder. reflex in aktif karbonlu kumu daha iyi ama daha pahalı, vancat kadar olmasa da iş görebilir. mamayı da petlebi, petburada, petimce, evinemama gibi sitelerden alıyorum. mama konusunda mümkünse bütçenizi zorlamanızı tavsiye ederim. aylık yemesi gereken mama zaten max 2 kg civarı, bunu da en kaliteli mamalarda 130 tl civarında halledebilirsiniz. yine iyi bir markanın yaş mamasını alıp haftada bir verebilirsiniz. iyi marka derken royal canin, hills vs. kastediyorum.


  • surprise  (08.10.20 14:48:21) 
Hem kum hem mama icin en uygunu temizmama.com oluyor genelde. Kalitesiz diyenler olacaktir, dikkate almayin. 2.5 yildir kedilerime veriyorum. Veterinerdeki fiyatlar size pahali geldiyse temizmama dan devam esin


  • ala09  (08.10.20 16:54:00) 
Nerede yaşadığınızı da söylerseniz ona gore tarif edebiliriz belki


  • rumpleteazer  (08.10.20 17:33:59) 
(bkz: kolaymama)

yerleri ankara'da zaten
  • lancelot du lac  (08.10.20 17:48:23) 
@rumpleteazer ankarada yaşıyorum..


  • omonia  (09.10.20 00:34:54) 
veterinerden mama ve kum almayin, kazik yersiniz. migros'ta her ay indirim oluyor oradan alabilirsiniz, yavru kedi mamasi alin biraz büyüdügünde normal mamaya gecersiniz.


  • proteus  (09.10.20 00:38:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.