[]

Elektrikli süpürge

Merhaba,

Şu Arçelik'in ve Bosch'un reklamlarda boy gösteren yeni elektrikli süpürgelerindeki teknoloji Dyson'dakiyle benzer mi? Yoksa bambaşka bir şey mi? İyi midirler?


 
Hocam bende dyson var, ondan önce de markasız dandik bir şey vardı. Temizlik gurusu değilim ama açıkçası çok bir farkını görmedim. Ha içini temizlemesi falan daha kolay, bi de işte belki 2 kere geçeceğime tek seferde çekiyo yerdeki tozu, o yani. Eskisi bozulmuştu 1-2 kere, ben bu bozulmasın, bozulursa da garantisi iyi olsun diye aldım. Bozulmadı cidden. Ama ev müsait olsa bunun yerine robot süpürge alırdım herhalde, en azından kendi kendine temizlerdi.


  • plutongezegendegilmi  (08.10.20 09:12:39) 
arçelik veya bossch değil de xiaomi nin son modeli dreame v11 daha yakın olabilir dysona.

karşılaştırma yazıları videoları vardır mutlaka.
  • benaslinda  (08.10.20 09:30:18) 
Buradaki durmadan Dyson öven tayfanın lafı da neden oldu sayılır bir dyson 11 edindim, dünya para verdim sonuç tam bir para israfı. Hayatımda ilk defa kazıklandığımı hissettim. Aşağı yukarı hepsi aynı bütçenizin el verdiğine yönelin derim. Buradaki dyson güzelleyenlerin kaçı evinde gerçekten iş yapıyor merak ediyorum.


  • koskoca kirpi  (08.10.20 11:44:22) 
evimde dyson var 2 yıldır kullanıyorum. ısyerıne arcelıgınkını aldık. dysonun yanından bıle gecemez. elde tutması hıc ergonomık degıl. duvara takılmıyor yerde dık durması ıcın kaba bır standı var. cekıs gucu de az.. ben dysonla 2+1 evımı sarjı bıtmeden komple supuruyorum.


  • zenc  (08.10.20 12:29:12) 
valla şöyle söyleyelim, yıllardır sabahları burnum tıkanık uyanırdım doktor akarlara alerjin var dedi. dyson aldım, dyson ile yatağı süpürmeye başladım haftada 2 kere ve alerjim bitti resmen. daha önce de yatağı süpürürdüm, ama dysonla süpürdüğümde çıkan tozu hiçbirinde görmemiştim.
o yüzden yaptığım en iyi yatırım derim dyson a

  • wendyangelamoiradarling  (08.10.20 13:49:43) 
akar alerjili cevabı görünce tekrar yazmak istedim, benim de toza ve akara alerjim var, evde halıları kaldırdıp roborock s5 max robot süpürge aldık, o günden itibaren alerjim minimuma indi, günde 2 kere gezdiriyoruz.


  • benaslinda  (08.10.20 14:51:12) 
dyson parasına roborock s5 max robot süpürge ve hoover dikey süpürge aldık. robot süpürge biz evde yokken bile süpürüyor. hoover da ekstra oldu. koltuk falan süpürürsek ancak.

dyson'a o kadar para vermek pek mantıklı adam işi değil bence.
  • lancelot du lac  (08.10.20 17:56:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.