[]

Hepsiburada vs trendyol

Aynı satıcı, iki sitede aynı ürünün satıyor. Hepsiburada’da aynı gün kargoya verileceği yazıyor, trendyol’da 8-16 ekim yazıyor. Trendyol daha ucuzdu, oradan aldım.

Ne var ki aynı satıcı, ürünü kargoya vermek bir yana, daha siparişi işleme dahi almadı.

Bu farkın nedeni ne?

 
Çünkü trendyol, sebebi bu. Trendyol'un satıcılara uyguladığı yaptırımlar hepsiburadaya göre çok daha rahat. Hele ki şu dönemde satıcıların üstünde öyle hemen kargola, acil gelsin, işleme alalım falan gibi bir baskı yok. Dolayısıyla hb'den verilen sipariş trendyol'a göre daha öncelikli oluyor, hb ile papaz olmak istemiyorlar.

Sen siparişin doğru zamanda değil de doğru şekilde gelirse dua et derim.
  • roket adam  (08.10.20 00:30:02 ~ 00:30:24) 
@roket adam valla yarın güncelleme gelip de kargoda falan yazmazsa iptal edicem. Satıcı müşteriyi değil de keyfini düşünüyorsa kendisi bilir, ne yapalım


  • her giriste sifresini unutan adam  (08.10.20 00:40:01) 
trendyol dan alma bişey. 70 inç tv almıştım aynı senin gibi düşünmüştüm başka sitelerden 500 tl daha ucuza idi. Ancak ürün sıfır kutu ve hasarsız geldiği halde servis gelip açınca ekran kırık çıktı trendyol iade almadı ve müşteriyi çok umursamadı.


  • atcapar  (08.10.20 01:08:50) 
Trendyoldan elektronik ürün ve parfüm alınmaz. Bunu sitenin girişinde banner olarak vermeleri lazım artık.


  • westblack  (08.10.20 09:00:29) 
trendyol'un çalıştığı kargo şirketlerinde problem var. sürat kargo kargomu kaybetmişti ve trendyol'un para iadesi kavga dövüş 6 ayı bulmuştu. kesinlikle trendyol'u tavsiye etmem.


  • omiros  (08.10.20 14:56:50) 
satıcı ürünü trendyola teslim ediyordur ve sana trendyol deposundan trendyol express ile geliyordur. o yüzden trendyol daha ucuz. ama cok beklersin. en az 1 hafta. sebebi bu. direkt satıcıdan gelse daha cabuk gelir.


  • koela  (08.10.20 17:14:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.