[]

Caddebostan/Kadıköy Kapalı Otopark

Arkadaşlar merhaba,

Geçen haftaki doludan arabada 5-10 tane dolu izi oldu, daha bunları düzelttirmeden yarın ikincide gg olmak istemiyorum. Arabayı Caddebostan/Kadıköy civarında nereye bırakabilirim kapalı otopark olarak? AVM'lerden Kozzy, Optimum ya da Akasya dışında bir yer geliyor mu aklınıza?

Bir de AVM'de gece bıraksam hop noluyor hemşerim derler mi? Parası neyse vermeye razıyım, zira dolu düzelttirmeden daha ucuz olacağı kesin.

 
selam.

söğütlüçeşmeden boğa yoluna giderken sağda çok büyük kapalı ispark var.
ben oraya bıraktım bu akşam. günlük 37 tl. ctesi geri alacağım ben. benim gibi gelenler çoktu.

not: dediğim yer boğaya değil söğütlüçeşmeye yakın. yanında camii vardı sanırım.
  • la traviata  (07.10.20 20:29:29 ~ 20:31:04) 
Selam,

Aldığım duyumlara göre avmlerde 1-2-3 sonra mimleniyorsun elbette.

Ayrıca bence uzun vadede otopark masrafı aracın tamirinden daha fazlaya mal oluyor. Dediğin bölgede kapalı otopark fiyatları ayda rahatlıkla 400 lirayı geçiyor.

Benim aracım da doludan hasar gördü. Fakat bir kere geldiğimiz dünyada otoparka bu parayı vereceğine kasko yaptırmanı, dolu hasarının resimlerini çekip bir yerde saklamanı, satarken gerekirse 1-2.000 ucuza satmanı tavsiye ederim.
  • denizgonen  (07.10.20 20:35:14) 
istanbul için ciddi dolu riski olmadığı belirtildi. ben tedbir olsun diye dalları geniş bir ağacın altına park ettim.


  • orpheus  (08.10.20 00:04:55) 
Caddebostan kültür merkezi


  • mirafiori  (08.10.20 00:30:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.