[]

Vestel TV alınır mı?

Merhaba arkadaşlar.

Günde en fazla 1-2 saat Netflix, Prime falan izlerim. Belki ileride PlayStation satın alıp oynamak isteyebilirim. Bunun dışında TV'den yüksek bir beklentim yok.

www.hepsiburada.com

Şu televizyonu gözüme kestirdim, fiyatı uygun geldi. LG'ler neredeyse iki katı civarında. Vestel alsam pişman olur muyum?

TV'ye hep karşıdan bakacağım. Yandan bakınca bazı panellerde kötü gösteriyormuş sanırım. Ondan dolayı belirteyim dedim.

 
Geçtiğimiz hafta 40 inç smart olmayan modelini aldık yazlığa. Fena değildi fiyatına göre. Smart özellikleri için de xiaomi mi stick aldım. İşini görür diye düşünüyorum.


  • roket adam  (07.10.20 15:27:07) 
alınmaz aga.
zamanında ben de sordum bunu, vestelde çalışan bir mühendis "ben vestel tv almam" demişti.

eksisozluk.com
  • teritori  (07.10.20 15:32:59 ~ 15:38:07) 
  • ucan spagetticanavari  (07.10.20 15:35:22) 
önemli olan görüntü kalitesi ve ne kadar vestel, beko tv'ye denk gelsem görüntü kalitesi berbat. giderim daha küçük boyutta lg, samsung alırım ama ucuz diye vestel tv almam.


  • anarsika  (07.10.20 15:49:00) 
Ben linkteki modeli 1 yıl önce tam 3000 TL'ye 12 taksitle aldım.Sorunsuz kullanıyorum.Gün boyu açık kalıyor Netflix Youtube için kullanıyorum daha çok,
arada kablo tv'yi de açıyorum. Bir kaç ayda bir yazılım güncellemesi geliyor.Satın aldıktan sonra servisinden de çok memnun kaldım.Teknosadan satın aldım kargo 1 gün içinde gelmişti.Kutuyu açmadan Vestel servisini aradım. Ertesi güne evde olduğum saate randevu verdiler.İki kişi geldi duvarı delip yanlarında getirdikleri sabitleme aparatını da monte ettiler.Bitti gitti.

www.hepsiburada.com
  • çılgındünya  (07.10.20 16:46:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.