[]

yurtiçi kargo'nun tam sınırındayım

abi benim oturduğum sokak, yurtiçi kargo'nun iki şubesinin tam sınırında kalıyormuş. bana ne zaman yurtiçi kargo ile bir şey gönderilecek olsa x şubesine geliyor. x şubesi benim dağıtım alanımda değil diyip y şubesine gönderiyor, y şubesi dağıtıyor. ama o kargo ilk gelirken benim adresim girilince de x şubesi çıktığı için önce oraya geliyor. x şubesine gelen kargo y şubesine gidene kadar en az 2 gün kaybediyorum. her kargom önce x şubesine, x şubesinden y şubesine, y şubesinden evime gelene kadar günler geçiyor.

bana ne önerebilirsiniz? kargoyu takip edip x şubesine geldikten sonra arayıp "y şubesine göndermeyin gelip alıyorum" diyip kendim almaktan sıkıldım. adamlar da sıkıldı. mahcup da oluyorlar "genel müdürlük düzeltmiyor bunu" diyorlar. bak şimdi yine telefon ettim, herif tanıdı beni artık.

ne yapayım da kargo doğrudan y şubesine gelsin? adresime ekleme mi yapayım da ilk çıkış noktasında doğrudan y şubesi çıksın, oradan gelsin?

 
genel mudurlukle gorustunuz mu? bizde de benzer bir sikinti vardi yeni cozuldu.


  • tahtakafa  (07.10.20 10:08:35) 
teslimat notu yazabilirsin ama şubeden dağıtıma çıkarken o notu okuyacaklarını hiç sanmıyorum.

x şubesi kapsam alanında olmayan bir adres yada boş bir binanın adresini girin.
her defasında bulamayıp şubeye geri dönsün.
kargoyu anlık takip edin x kargosunu aramanız gerekmez.
  • aslindasorunumpsikolojik  (07.10.20 10:09:20) 
Zamanında banabi yi kandırdığım bir yöntem vardı. Ben cadde üzerinde oturuyorum. Evim x mahallesinde. Yolun karşısı y mahallesinde. banabi y mahallesine getiriyor bizim mahalleye getirmiyordu. karşımdaki eve getiriyor bana getirmiyor. Bende adresi y mahallesi olarak değiştirdim. İşe yaramıştı.


  • infernalcadre  (07.10.20 10:11:14) 
İlk acilan kaydinizin silinerek yeni bir kayit olusturulmasini talep edin sube veya genel mudurlukten.


  • uuth  (07.10.20 10:15:01) 
yurtiçi kargo ile geleceğini bildiğiniz siparişi verirken adresi yazdıktan sonra (yurtiçi kargo y şubesi) diye belirtirseniz kargo görevlisi adresi girerken sistemden x yerine y şubesini seçiyor.

bende de aynı sorun vardı bu şekilde çözdüm.
  • tolga asp  (07.10.20 10:19:52) 
Kaydınızın içine Y şubesi bilgisini isletebilirsiniz


  • fever  (07.10.20 10:20:15) 
sikayetvar.com'a yazabilirsin. böyle yerlerde daha heyecanlı oluyorlar değişiklik için.

genel müdürlüğe yazabilirsin.

sosyal medyada etiketleyerek paylaşabilirsin.

son çare, numara ve apartman adını değiştirmeden, sokak olarak bir sokak gerisini yaz :)
  • tabudeviren  (07.10.20 10:31:13) 
genel müdürlüğe yaz düzeltmezlerse, direkt genel müdüre yaz ve mevzunun çözülme hızını gör.

@yurticikargo.com mail uzantisi
  • lcha  (07.10.20 11:15:17 ~ 11:15:51) 
sipariş verirken not yazabiliyorsanız, teslimat şubesi yurtiçi kargo y şubesi olmalıdır diye ekleyin. daha önce bu şekilde yapmıştım. ama siteden siteye değişir tabii.


  • inheritance  (07.10.20 11:28:46) 
Benim de böyle bir sorunum vardı merkez ilçe şubeye düşüyordu, büyük harflerle adrese teslim yapan şubenin adını yazmaya başladım bir daha hiç sorun olmadı.Y

Y Mh. X Sk. 9 ŞUBEİSMİ, İlçe / Şehir
  • atom karincanin torunu  (07.10.20 12:11:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.