[]

karpuz kabugunda ahtapot - boyle bir yemek gercekten var mi?

yoksa uydurma mi?

video
www.instagram.com

 
Füzyon mutfağı işte. Aslında çoğu deneysel. Ama neden gerçek olmasın ki?


  • lcha  (07.10.20 09:07:07 ~ 09:07:37) 
Yemeklerin hepsi uydurma değil mi?


  • himmet dayi  (07.10.20 09:10:22) 
Ben duymadım, annem şef öğretici ona sordum. O da duymamış. Bence şov, ahtapota da yazık etmiş.


  • irene  (07.10.20 09:52:27) 
bilinen bir yemek değil. işte aşçılar masterchef'in gazına gelip gelip böyle abuk subuk şovlar yapıyorlar. adına da füzyon mutfağı demişler.

koca ahtapotu da mundar etti karpuzla.
  • kibritsuyu  (07.10.20 10:01:18) 
ağaç kovuğunda penguen yemiştin 5 yıldızlı otelde, onu yedikten sonra bu normal :)

insanlığın en büyük sorunu insan zamanı kadar değerli birşeyin (her gün toplamda onlarca milyar saat) boş salak şeylerle harcanmasıdır.
  • aslindasorunumpsikolojik  (07.10.20 10:11:14) 
Böyle bir yemek yok.bu olamaz demek değil,denenebilir,bir işe yarıyorsa,katkısı varsa sürdürülür.ama buradaki olay yeni bir yaklaşım değil sadece ilgi çekmek amacıyla yapılan abartı,gereksiz hareketler.birde eklemek lazım bu füzyon değil,yanından bile geçmez.soytarılık demek daha doğru olur..

@kibritsuyu,abi bende normalde senin gibi düşünürdüm ancak benim uzun süren karantinada kızımın bak izle seversin demesiyle uzun yıllar sonra tv seyretmeye başladım,Masterchef i başından seyrettim,şunu rahatlıkla söyleyebilirim bu tv nin bir efekti değil,en azından masterchef in değil.bu daha çok sosyal medyanın saçmalıklar silsilesinin amacına ulaşan devamı,
  • duptıs  (07.10.20 10:37:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.