[]

yanlış tedavi yaptığını iddia edip özel hastane ve doktora dava

parmak kırığını ameliyat etmedi.etseydi düzelebilirdi.
i0.wp.com
şu an bu durumda kaldı.

2-3 sene geçti ve dava açma araştırmalarına girdim. hasta haklarına yazdım, araştırtmış. hastane adı vermim sıkıntı olmasın ama medic... gibi bi ismi var.

incelemişler raporlarımı ve yapılabilecek her şeyi yapmış o zamanki doktor.şimdiki doktorsa yine de gelsin görüşelim demiş. hatta para da almayacaklarmış :)

bense kaybedecek pek bişi yok.hem manevi hem maddi olarak kaybettirdi.boş boş fizik tedaviye gittim elektrik verildi koluma parmağıma.boşuna umutlandım

hastaneye ihtar çektir dedi bir avukat önce maille sorduğum. masraflarmı karşılasınlar diye.bir sürü avukatı vs olan bir şirket sonuçta. sizce önce ihtar mı?

 
Lütfen önce sakin olun. Avukatın dediği gibi ihtar çektirmeniz daha mantıklı. Ancak ameliyat etse düzeleceğinden nasıl emin oldunuz? Doktorunuz bunu düşünse etmez miydi zaten?


  • helena  (07.10.20 01:00:46) 
dediğim gibi son 1-2 ayda çok doktor dolaştım.direk söylemiyo hiçbiri ama ameliyat ilk başta yapılmalı, şu an ameliyat yapılmaz 3 sene sonra diyorlar ve bu tür vakaları da araştırdım.ameliyatla düzelen çok var. ilk 2 ayda.beni ise 3 ay atele mahkum etti


  • ShadowOfMoon  (07.10.20 10:19:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.