[]

sözlük yurtdışında barındırılan bir site olsa...

hem domain hem hosting olarak yurtdışında barındırılan bir site olsaydı, türkiye'den herhangi bir şekilde başlık/entry silinmesi yaptırımına maruz kalabilir miydi?




 
evet. yoksa türkiye'den erişim engelleme getirilirdi.


  • hayal fazlasi  (06.10.20 22:20:23) 
Şirket Türkiye'de yöneticiler Türkiye'de çalışanlar Türkiye'de, ülke ile öyle ya da böyle bir şekilde bağın varsa kaçış yok bir şekilde kılıfına uydurulurdu.


  • angelus  (06.10.20 22:45:35) 
türkiye'den erişim engelleme getirilirdi +1

twitter bile turkiye icin ozel sansur yapiyor kizdirmamak icin.
  • hot potato  (06.10.20 22:49:20) 
10 sene once kalmazdi. Ssg isteseydi 10-15 sene once kendini ve siteyi yurtdisina tasiyabilir, ardindaki kullanici ve icerik destegi ile sistemi rahatlikla p2p hale getirebilirdi. Fakat para ve avukata yatirim gunumuzde islerin yuruyus sekli.


  • dunal  (06.10.20 23:00:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.