[]

Eskişehir kalabak su

Selamlar, telefonla sipariş verebilen var mı? Geçen hafta bir gün aradım, sürekli meşguldü. Erikli'ye geçsek damacanalar değişiyor değil mi?




 
problem büyük ölçüde çözüldü, sakalar aracılığıyla mahallelere dağıtımlar başladı. siz sakalardan almıyor musunuz? sakalarda 17 litre damacana 5 lira... diğer markalara dünyanın parasını vermeyin. zaten lezzet ve kalite olarak kalabak suyunun yanına yaklaşamazlar.


  • sftsft  (06.10.20 21:08:25) 
Kalabak su eve siparis hizmeti tam bir fiyasko.
Siparisi veriyorum ancak aradan 5saat gecmesine ragmen gonderilmiyor. Tekrar ariyorum. Hatirlatiyorum. Hemen gonderiyoruz diyorlar ve gun sonunda su yine gelmemis oluyor. Bu arada cadde uzerinde oturuyorum ve evin onunden bu surecte en az 3 arac geciyor...
Bu durumu siksik yasadigim icin kalabak almayi biraktim. Artik sulari banabiden istiyorum. 19lt damla su 13tl ve hemen kapimda. Ayrica pazar gunleri de calisiyorlar. Cok memnunum.
Kalabak suyun hizmet altyapisini gelistirmesi lazim.
  • nax  (06.10.20 21:32:18) 
@sftsft: bulunduğum yere nedense son bir kaç haftadır gelmiyor sakalar. ben de sorun çözüldü diye sanıyordum. son yorumunuzla aynı fikirdeyim. telefonla sipariş vereyim bari dedim en son, ona da ulaşamıyorum. bu arada benim damacana 12 lt/5 lira, sizin nasıl 17 litre?

@nax: teşekkürler, kalabak'tan vazgeçmek de istemiyorum. mecbur kalırsam damla'ya geçeyim bari.
  • panamera  (06.10.20 22:08:50 ~ 22:09:23) 
Bisu diye bir uygulama kullanıyoruz Eskişehir'de. Oradan istediğiniz marka secebiliyorsunuz. Damacana değişimi ücretsiz. Beğenmezseniz değiştirebiliyorsunuz. Saka söylüyoruz, bulunduğumuz yerde epey hızlı hizmet veriyorlar. Tavsiye ederim.


  • hold short of the runway  (06.10.20 22:25:32) 
Bisu +1 ben en ucuzu diye Taşkesti kullanıyordum hatta tadı Kalabaktan 10 kat iyidir.


Kalabak olayı şişelerin eski olması sebebiyle patladı.
  • westblack  (07.10.20 10:16:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.