[]

Araç muayenesi ve Hgs borcu

Selam dostlar.

Haftaya aracımı muayeneye götüreceğim. Az önce randevu alırken uyarıların içinde gördüm, aracınızın trafik cezası ogs/hgs borcu olmasın diyor.

Neyse bi sorgulama yapayım dedim, aracın 2014 yılından başlayıp günümüze kadar gelen onlarca kaçak geçişi var. Ve bunların bir tanesi bile bana ait değil. Ben aracı 2019 aralık ayında satın aldım ve son kaçak geçiş 2019 temmuz ayı. Epeyce de yüksek bir meblağdan bahsediyorum.

Bu borçlar anladığım kadarıyla satışa engel değil çünkü ben aracı alırken satıcı olan tarafa herhangi bir sorun çıkmadı noterde.

Peki bu geçiş borçları muayene sırasında bana bir sorun teşkil eder mi?

Teşekkür ederim.

 
Randevu almaya çalış. Randevu almana engel değilse bir sorun yok demektir. Ama uzun vadede halletmen lazım. Ya öde ya da senin borcun olmadığını kanıtla(dilekçe, itiraz vs).


  • the coon  (06.10.20 17:34:49) 
randevu almayı deneyin ama randevu almaya engel olmayabilir. borcu olduğu için son dakikada geri çevrilen araçlar hatırlıyorum geçen muayene esnasında.


  • ozdek  (06.10.20 17:45:29) 
@ozdek

Onun sebebi farklı; randevu aldığın anda, o günkü duruma göre randevu verir. Muayene gününe kadar sigorta biter, vergi, trafik vs cezası çıkabilir(tebliğ edilir). O yüzden randevu alırken en yakın tarihe randevu almak daha mantıklı.
  • the coon  (06.10.20 18:49:57) 
2019 aralık'tan önceki borçlar sizi ilgilendirmez, herhangi bir işlemde de karşınıza çıkmaz, çıksa da sizi bağlamaz.


  • lancelot du lac  (06.10.20 19:35:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.