[]

elinizde ik'cıların gözünü gönlünü açacak cv şablonları var mı?

sb. hatta ik'cılar, sizde var mı?




 
cv şablonları ik'cıların gözünü gönlünü açmaz. sahip olduğun çalışan profiline uyacak profesyonellikte bir cv hazırlasan yeter.
ben cv'mi buradan hazırlıyorum.
novoresume.com
  • Bruce  (06.10.20 14:24:18 ~ 14:24:23) 
şablon hiçbir şeydir, içerik her şey.

yaptığınız işlerdeki sorumluluklarınızı madde madde yazarsanız daha rahat oluyor, yoksa sayfalarca süren paragraflar üzüyor.

ik'cıyım.
  • benaslinda  (06.10.20 14:52:29) 
2 sene ik'yla ayni odada calistim, sadece gozlem aktarabilirim.

Karisik kurusuk sekilli tasarimlar daha cok yorucu oluyor. Tek baktiklari sey, aradiklari bilgiyi kolay ve net bir sekilde gorebilmek. Bir kere bile ulan su tasarimin guzelligine bak dediklerini duymadim ama "mk nerde bunun tecrubeleri, okudugu okul... duzgun yazsaydin ya sunu" dediklerini cok duydum.
  • brkylmz  (06.10.20 14:57:43) 
benim kullandigim;

ilk sayfa (sola dayali)
-isim/soyisim (nispeten baslik formunda)
-iletisim bilgileri (arial 10)
bosluk
-title
- uyruk
-lokasyon
-egitim bilgileri (universite- varsa derece)
-yabanci dil (seviye ile birlikte)
- anahtar yetenekler/bilgiler(key skills)(+bu kismi 3'e ayirdim. sektor bilgisi-surec bilgisi-sistem bilgisi)

ilk sayfa bu kadar. kisa oz.
ikinci sayfa cok kisa bir tanitma (kac yildir sektorde olduguma falan filan dair. bu kismi da silmeyi dusunuyorum aslinda)
- anahtar deneyimler (key experineces) (burada da sadece basliklar altinda hangi alanlarda calisacagim (bir nevi titlelar)

profesyonel deneyim
-sirket-calisilan sure - sehir ve/veya ulke seklinde. bunlar detayli degil. sadece tablo olarak var. bakanin ilk olarak hangi sirketlerle hangi pozisyonda calistigimi gormesi icin.

detayli deneyimler.

benim kullandigim sablon bir firmaya ait bir sablon. freelance calistigim icin size pek uymayabilir. uzunca bir suredir bunu kullaniyorum. biraz daha sadelestirmeye ihtiyacim ama sanki yazarken fark ettim.

onemli olan, okuyan kisinin aradigini cabuk bulabilmesi.
-kisi hakkinda genel bilgi (iletisim/egitim/yabanci dil/lokasyon/ana beceriler vs. gibi)
- nerelerde calistigi (her bir deneyimden takip etmesi zor oluyor, bu nedenle bir tablo seklinde ilk sayfalarda belirtiyorum ben.)
- tek cumlelik deneyimleri
  • 65 derece  (06.10.20 18:23:46 ~ 18:24:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.