[]

fenerbahce

ligde bu sene sampiyon olamaz mi?

sampiyonluga yuklu giresim var.


 
normal şartlarda görünen tablo şuan için fenerbahçe'nin şampiyon olacağı yönünde.(ekstrem olaylar, lobiler vb. durumlar yaşanmazsa) bjk bu sene zor toparlar, trabzon 3. veya 4. bitirir ligi. galatasaray biraz kendine gelir ama nefesi yetmez.

bu sene 3 büyükler dışında herhangi bir takımın şampiyonluğuna ihtimal vermiyorum.

benim tahmin 1. fenerbahçe 2. alanyaspor 3. galatasaray.

Yatırım tavsiyesi değildir. :)
  • mrjones  (06.10.20 11:58:05 ~ 11:59:08) 
Altay penaltiyi kurtarmasa su an 2-0dan mac verdi, bu takimdan hic bir sey olmaz, Erol Bulut t.direktor degil diye konusuluyordu:)


  • neverletyougodown  (06.10.20 12:10:22) 
Transfer şampiyonluğu lig şampiyonluğu demek değildir. 20 kadar futbolcunun uzun vadede takıma sorun çıkaracağını düşünüyorum. Kaldı ki ilk 4 haftada Fenerbahçe son derece kötü bir futbol ortaya koydu. Oyuncular takıma alıştığında bir tık vites artırabilir takım ama bu durum ne kadar yeterli olur bilinmez. Her ne kadar yanlışları olsa da Galatasaray'ın başında Fatih Terim gibi ligi ve dinamikleri avucunun içi gibi bilen bir hoca var. Ben yarışın GS ve FB arasında geçeceğini düşünüyor, şampiyonluk şansı için de Galatasaray'a yüzde 55 veriyorum.


  • ultranil07  (06.10.20 13:05:27) 
Hiçbir zaman Şaşmaz Lig başladığında Fenerbahçe şampiyonluğun ilk aday olur Beşiktaş ise 10 senede 2 sene şampiyon olur 8 sene sürünür,
Galatasaray sene ortasına kadar kötü olur,
en sonunda ise şampiyon olur
  • kleider  (06.10.20 13:18:50) 
Bu sene fenerbahce garanti sampiyon. öyle bir destek var ki, fenerbahceli spor yazarlari bile artik susmuyor ve agresif yorum yapiyorlar haksizliklara karsi.


  • VIPCH  (06.10.20 13:32:13) 
zor


  • since1907  (06.10.20 13:32:51) 
geçen sene daha iyi başlamıştı. sonra ne oldu gördük. fm oynar gibi yüz tane transfer yapmayla olmuyor bu işler. her sene aynı transfer politikası ve hala bunların desteklenmesi ilginç gerçekten. ali koç olduğu sürece fenerbahçe şampiyon olamaz.


  • nothing in my way  (06.10.20 13:48:54 ~ 13:49:39) 
şampiyonluğa girmektense ilk ikide bitirir ( 1.40 ) daha garanti.


  • mafezaku  (06.10.20 13:53:42) 
fenerbahçe 2011'den beri hiç bu kadar güçlü ve dengeli bir kadroya sahip olmamıştı. üstelik beşiktaş trabzon falan rakip değil. galatasarayın hocası problemli ve üzerlerinde bir olumsuzluk havası var çünkü 6. bitirdikleri sezondan sonra düzgün takviye yapmadılar. belhanda ve feghouli'nin eline bakıyorlar ki onlar da sorunlu tipler.

fenerbahçe bu sene şampiyon olamazsa çok büyük sürpriz olmuş olur. düne kadar şampiyon olur diyordum, gelen transferler tam nokta atışı ve artık eksik veya zayıf bölge kalmadı. bu nedenle artık eminim.
  • bohr atom modeli  (06.10.20 14:04:27) 
Gs sahada olmasa bile masada kazanabilir. Son 20-30 seneyi inceleyin, Fenerin bir tane aradan gelip aldigi sampiyonluk yoktur. Yani takim ligin en iyisi degilse sampiyon kesinlikle olamaz. Tartismasiz ligin en iyisi oldugu durumlarda bile bir suru sampiyonluk kacirmistir. Ama galatasatay oyle degil. Rezil top oynayip, sansa mansa, hakemle, hocasiz, yildizsiz, Baris Ozbeklerle, Serkan Caliklarla bir suru cop oyuncuyla bile dolu sampiyonlugu var. Fatih Terim bali ayri bir konu zaten. Tam seri maglubiyetlere baglayip cozulme yasayacakken caat milli takim arasina denk geldi gene. Cok gecmeden baslarlar Zorlu morlu federasyon hakmeler lig bitsin konusucam falan diye baslar galatasaray. 20 senedir takip ediyorum bu ligi hep Aziz Yildirim, Ali Koc satin aldi ligi federasyonu, hakemleri diye algi yapiyorlar ama kacan sampiyonluklarin da haddi hesabi yok.


  • speedy  (06.10.20 14:09:33 ~ 14:19:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.