[]

Kyk borcu ne zaman vergi dairesine düşer?

Kyk borcunu kaç ay ödemezsek vergi dairesine devrediliyor borç? Devredilince nasıl bir ödeme planı oluyor? Sizinki kaç ay sonra devredildi? Teşekkür ederim.




 
Bildiğim kadarıyla belli bir süresi yok, periyodik olarak bakıyorlar, ödenmemiş olanları aktarıyorlar. Ben 1 sene falan ödememiştim başladıktan sonra, o civarda devredilmişti.

Ödeme planı aynıydı.
  • plutongezegendegilmi  (05.10.20 23:38:56) 
benimkinin devredilmesi 2 sene sürmüştü ama ben vergi dairesine aktarılma olayının ilk kurbanlarındanım belki şimdi olsa 6 ayda aktaracaklar


  • nahtoderfahrung  (05.10.20 23:39:59) 
2 ay ard arda unuttum ödemeyi devredildi.


  • fezagezgini_4  (06.10.20 00:23:31) 
ben benimkini duzenli oduyordum, bir kere odemeyi unutmustum, 1 gun sonra denedim vergi dairesine dusmustu. esim 3-4 aydir odemiyordu, onunkiyle ayni anda dustu benimki de.


  • fakyoras  (06.10.20 00:43:27) 
Benim 1 sene olmuş ödememişim baktığımda edevlete aynı şekilde görünüyor. Aktarılmış olsa da bu şekilde mi görünüyor? 2 şer taksit ödemeye başlasam yine de aktarırlar mi acaba? Aktarıldığını nasıl öğreniyoruz?


  • ol dedim olmadı  (06.10.20 01:07:14) 
ben sadece 1 ay geciktirdim ve vergi dairesine devredildi.


  • anyelios  (06.10.20 13:09:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.