[]

İmamoğlu ve Osmanlı hanedan üyeleri buluşması?

Bu size de garip gelmedi mi? Acaba karşı tabandan oy kapma niyeti mi var? Niyeti ne olabilir? Mikrofon sizde eyyorlayın bakalım:)




 
Hangi taban seviyor ki bunlari? AKP bile sahiplenmiyor. Evlat olsa sevilmeyecek "sen pasa cocugusun" gaziyla buyumus capsiz tipler alayi.


  • fortisvita  (05.10.20 23:27:32) 
akp tabanı epey seviyor ecdadımız falan diyerek. sadece youtube yorumlarına bile bakmanız yeterli.


  • jamiro  (05.10.20 23:29:30) 
İmamoglunu ne saniyorsunuz merak ediyorum. Yasinle, turbe ziyaretiyle siyaset yapan bir kisi. Gecenlerde bu cengiz insaat veya kolin mi, hangisi oldugunu hatirlayamadim, onun bir akrabasiyla sarmas dolas samimi bir sekilde goruntulendi. Kendisinin klasik bir sagci oldugunu dusunmekteyim.


  • it aint hard to tell  (05.10.20 23:48:36) 
kendisi klasik olmayan bir solcudur. seçimde artık herhangi bir tarafın oyuna ihtiyacım yok diyemiyorsunuz maalesef, %0.1 'de + bir değer olarak değerlendirilip hareket ediliyor.


  • valkin rockefeller  (06.10.20 00:13:01) 
Osmanlı hanedan üyeleri ikiye ayrılıyor, bir kısmı Osman ve Nilhan gibi kıro akpli taraf, diğer kısmı genelde yurt dışında vs yaşayan elit taraf. İkinci kısmı karşı taban hiç sevmez, fazla Avrupai ve laik bir kısımdır. Bildiğim kadarıyla o kısımla buluştu İmamoğlu, gayet normal bir jest olarak geldi bana, sonuçta dedelerinin tablosu.


  • whoosie  (06.10.20 10:28:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.