[]

HPV kapmış olabilir miyim? Yoksa başka bir şey mi? (Fotoğraflı)

2 ay önce genital bölgemin üst taraflarında, yani tam olarak idrar kesemin oralarda baş vermiş değişik bir şey gördüm. Tam ne olduğunu da anlamadım, makro kamera aparatıyla fotoğrafını çektim. Mantar gibi, ağaç gibi bitmişti. Brokoliye çok benziyordu.

hizliresim.com

Köyde olduğum zamana denk geldi, internetim falan çekmiyordu, araştırma yapamadım. Ama tipini görünce korktum kopardım. Baya sıfırladım, hafif kanadı, batikon falan sürdüm geçti sonra.

Şimdi vücut temizliğim sonrası fark ettim; Ona benzer değil ama genital bölgemi ve penis etrafını kahverengi, yükseltili benler sarmış.

Tam net çekemedim ama şu tarz: hizliresim.com

Kimisi tepe gibi.

Nedir bu bilen var mı? İnternette aradım çıkan sivilceler, siğiller falan derken HPV verisine ulaştım. Pek siğil yok şuan. Kahverengi sivilce/ben benzeri şeyler var.

Yarın cildiyeye gideceğim ama yine de sorayım dedim. Normalde düzenli ilişkim vardır ama 1 sene önce falan bir tinder maceram olmuştu. Oradan bişeyler kapmış olabilirim :/

 
Elbette yarın hekiminiz daha doğru bilgi verecektir fakat benim bildiğim kadarı ile ilk fotodaki hpv. Keşke kopartmasaydınız. O şekilde kurtulabileceğiniz bir şey değil hpv. İkincisi daha çok ben gibi duruyor onun hpv olduğunu sanmıyorum niyeyse. Siz bir an önce gidin, hatta psikolojik olarak hazırlıklı gidin orda hazır gelmişken siğilleri yakmak isteyebilir.


  • jamiro  (05.10.20 23:23:15) 
ilki hpv. ikincisini bilmiyorum.
beyaz sirke yöntemini araştırın.

  • sttc  (05.10.20 23:29:23) 
Hadi ya :/ Teşekkürler. Kalıcı bir çözümü da yokmuş sanırım değil mi?


  • ananiyimioguz  (05.10.20 23:32:19) 
Hpv’niz size ve muhtemelen partnerinize hayırlı olsun. Sirke yöntemini denemeyin. Onun yerine sürünce siğilin üstünde kuruyan ilaçlar var, daha makul. Bir üroloji uzmanının koterle yakması siğiller için belki geçici ama en sağlıklı yol.


  • kaderimse np  (05.10.20 23:36:26) 
İlişkiye girdiğiniz kadınlara da haber verin ki ileride rahim ağzı kanseri olup ölmesinler.


  • hearing impaired  (06.10.20 00:28:41) 
siğil yapanla kanser yapan aynı tip degil. kanser yapanlar daha sinsi.


  • galandar kostumu  (06.10.20 02:08:49) 
@galandat kostumu siğil ile kanser aynı olmayabilir ama ikisi de aynı bela. Maalesef günümüz şartlarında hpv’nin tamamen tedavi şansı yok. Siğiller yakılıyor yada donduruluyor ama bu işlemler ne hastalığın başkasına bulaşmasını engelliyor, ne de genital bölgede tekrar çıkmasını.

@ananiyimioguz cildiyeye gitmen gerekiyor. En doğru bilgiyi orası verir.
  • silah taciri  (06.10.20 08:38:00) 
100 çeşidi var hpv'nin ve çoğu da zararsız. %99 hiçbir zararı olmayan birşey çıkacaktır. git testini yaptır kafan rahat olsun. kimseye birşey söylemene gerek yok, yapıştır geç.


  • plastic_angel  (06.10.20 10:55:29) 
@silah taciri ikisi de aynı bela olur mu?adı ustunde biri kanser yapıyor diğeri de can sıkıyor ama kozmetik bi sorun daha çok.


  • galandar kostumu  (07.10.20 01:57:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.