[]

Cem Yılmaz diamond plus

İzleyen var mı? Cem Yılmaz'ın diğer gösterilerini kıyaslarsak nasıl?
Bir de 392 liralık bilet fiyatına değer mi? (1. kategori 392 lira 2. Kategori 292 lira ama ben biraz daha yakın olayım diyorum çünkü ilk defa izleyeceğim. İzmir açık hava tiyatrosu)



 
karnım ağrıyana kadar gülmedim. biraz fazla cem yılmaz mizahı izlediğimizden son senelerde bağışıklık kazandığımı düşünüyorum. diğer gösterilerine göre kötü değil ama iyi de değil. önceki gösterilerinin güncel zamana uyarlanması gibi. gelecek esprileri aşağı yukarı tahmin ederek izledim diyebilirim. sürekli bir gülümsemeyle izledim gösteriyi, 1-2 yerde de punch line'da ben de punch yedim . çıktıktan sonra vay be ne izledim ben demedim. aklıma kazınan bomba bir espri de yok açıkçası. demek ki pek de iyi değilmiş diye düşündüm şimdi böyle yazınca :)

400 lira kişiden kişiye değişir. hayat standartımı değiştirmeyecek, veya o ay zora sokmayacak bir para ise verilir. değilse verilmez. 400 liraya başka ne yapardım diye düşünüyorum ve aklıma bir şey gelmiyor açıkçası.
  • syozkn  (05.10.20 21:22:20) 
Asla degmez sakin gitme bile. Cem yilmaz cok severim ama o kadar sıkıldım ki bi ara ayip olmayacagini bilsem telefonumu cikarip oyalanacaktim.


  • matilda  (06.10.20 00:42:44) 
seviyorsan git izle. Ben o bilet bulunamayan dönemlerin hemen sonrasında biraz rahatlayınca izlemiştim.(ücret artmış galiba, bu kadar vermemiştim sanırım) Eski gösterileri kadar iyi değil, hem kendiyle hem de bizim onun tarzına esprilerine alışmamızla ilgisi var.

o an eğlenceli vakit geçirtiyor, bitince eh diyorsun eve dönüyorsun. Sıkıldım diyen moda girememiş de olabilir. Bence çevrendeki kitleyle de çok ilgili. Mesela komedi filmleri de öyledir, bazılarına yalnız da çok gülersin. Bazılarını toplu halde sinemada izleyince normalde güleceğinden daha çok gülersin. Bence standupta da topluluk etkiliyor -tabii iyi bir topluluğa denk gelirsen-.
  • nhk ni youkosu  (06.10.20 01:51:11 ~ 01:51:34) 
Eee ben niye burdayım diye sorduğumu hatırlıyorum. Sıkıcıydı. Cem kendi çalıp kendi oynadı.


  • luluki  (06.10.20 07:01:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.