[]

Alexandra olayı

kızın üzerine fazla gidilmiyor mu? Çok ağır hakaretler ediliyor, saçma sapan bi olay değil mi? Abartılıyor mu sizce?




 
yolun açık olsun paşam yazarak bir yazarın uçurulmasına sebep olmasaydı muhtemelen millet kanzuk manitasını yazar yaptı seviyesinde geyik dönerdi ama kız bildiğin hanımağa gibi giriş yaptı siteye, milleti de gazlamış oldu böylece.


  • nahtoderfahrung  (05.10.20 17:47:41) 
nedir?


  • kushkush  (05.10.20 17:51:10) 
site kimsenin babasının malı değil.
son birkaç yıldır zaten inci sözlükten hallice bir yere dönüştü. bir yazarın diğer yazara daha esnek bir sı nır dahilinde söyleyebileceği şeyler var burada.
ben de ilk yazar olduğumda saçma entryler girdim, ikaz ettiler, zor anladım ortamı. anlamadan dinlemeden "bana böyle yazmış yaa" olmuş hatun. bu kötü.

ikincisi, biri uçurulduğunda, "yolun açık olsun paşam" denilemez. heleki bu uçma nedeni tamamen kişisel bir konuysa. altın bilezikli bir yeni gelin oluyorsun, kafa show tv, ortam ekşi gibi duruyor.

kız belki süper iyi biridir. ama yaptıkları yanlış. kocaş üzerinden birine "ahaha gördün mü" yapılmaz. trafikte yanındaki kaslı adama güvenip kornaya abanan, ya da sevgilisinin kaslarına güvenip barda "bu adam bana mı bakiyi yeaa" diye mızmızlanan biri gibi olmuş. şık olmamış.

bu ortamı anlamak için uzun zaman geçirmek gerekiyor. kalbim kelimesiyle dalga geçilir, din sorgulanır, ama yeni gelin kötüdür burda. bunu öğrenecek kadar susmalıydı.

her şey bir yana, kimliğini bu kadar açık ederek yazmak nedir. bize ne senin kocandan, kalbinden, kim olduğundan. 16 yaşında da çıkabilirsin, 58 de. ilgilenmiyoruz. entrylerinde direkt dikkat çekme çabası sezinledim. bu da hoş değil. ilerde, sözlüğe daha sık gelip, okuyunca fark eder bence. sonuç olarak, ezmiyorum, ama girişten hazzetmedim.
  • lovemyself  (05.10.20 18:01:13) 
Olan biten bence çok garip. Kızın neden ilişkisi üzerine yapılan eleştirilere açıklama yapma gereği duyduğunu hiç anlayamadım. Bir mesleği, kariyeri olan birisinin internette bu şekilde anılmak isteyeceğini sanmıyorum. Adıyla soyadıyla yani kendisini belli ederek hesap açmasını, yazmasını da garipsedim.


  • GoodMorningTeacher  (05.10.20 18:05:54) 
Az bile yapılıyor.
O saçma sapan entreyleri girmeseydi eminim kimse kendisini farketmezDi bile. Ama o ve eşi olan kişi tam tersini yapmayı tercih etti. İstedikleri buymuş demekki. Çünkü kanzuk ya da ssg gibi birinin, olabilecekleri tahmin etmemesi mümkün değil.

Planlı bir olay bile olabilir.
  • sorularimicinfeykhesap  (05.10.20 19:35:59) 
beyefendiye duyduğu aşkı anlattığı vıcık romantizmle kalplerimizi eriteceğini düşünmesi çok komik. insanların "vay be ne büyük aşkmış. arkadaşlar, toplayın eleştirileri, geri dönüyoruz" diyeceğini düşündü herhalde. sırf bu yüzden, yapılanlar az bile :D

fakat "dayımın oğlu 6 senedir çaylak, bu kadın hiç beklemeden yazar olmuş" eleştirileri çok anlamsız. çünkü bugüne kadar hiç beklemeden yazar olmuş insan sayısını bilmiyorlar. ben de bilmiyorum. ama çok. baya çok.
  • bruges  (05.10.20 21:48:00) 
saçma sapan bir gündem. ekşi özel bir şirket, demokratik olmak gibi bir iddiası yok. eşini de alır kardeşini de, isterse şirketi eşinin üstüne de yapar. işine gelen okur gelmeyen bi daha girmez. bu tarz gündemler işsizlik ve boşluktan dolayı gündem oluyor zaten. bir de insanlar mutlu ve varlıklı birilerini görmeyi çekemiyor.


  • roket adam  (05.10.20 21:55:09) 
ssg bunu defalarca yapti kimse iplemedi, zaten iplenecek bir durum da yok. sirf benim gordugum 2-3 hatun geldi gecti, ssg basligina ahu dudum, zeka kupum yazan. kacirdiklarim olmustur.

burada bir perfect storm olayi var. durumcu zaten kil bir tip, hatun cuneyt hiyari sayesinde bilinen bir tip, sirada binlerce caylak var, insanlar gercek hayattaki esitsizlikten bikmis kendine sosyal medyada yer bulmaya calisiyor, hatun bunlarin ustune canim cicim kocacim diye mevzuya girince patladi :)

durumcuye de uzuldum ya onun da isi zor. binlerce dolarlik yuzuk alisin ise yaramaz sozluge yazar yap beni derler. Yapamam, ya da yapacam ama ses cikartma dese yuzugu bir yerine monte ederler...bu isler boyle :)
  • cooperr  (05.10.20 22:10:00) 
hakaret şeklindeki tepkinin kabul edilir tarafı yok.
olayın gelişimine gelirsek içi boşaltılıp ticarileştirilmiş bir sosyal paylaşım sitesinde bile olsa bazılarının daha eşit olması hali bu ülkede artık ciddi bir tetikleyici unsur.
kızın belli ki sözlükle ilgili bir deneyimi yok, pek fikri de yok. olmak zorunda da değil. belki sırada bekleyen çaylaklardan haberi bile yok. kanzuk'a olan aşkını anlatan, format bükücü bir tanıtım yazısıyla giriş yapıyor ki hakikaten sözlükte biraz vakit geçirse, kanzuk'Un başlığının altına falan biraz bakınsa bu tarz bir yaklaşımın ne doğuracağını belki anlayacak, yapılan geyiklere cevap verecek bir durum olmadığını görecek.
asıl tuhaf olansa kanzuk'un bunu öngörememesi. profesyonelliği, sözlüğü geçtim kendi özel alanını koruma refleksi bile gösterebilse çoğunluğun iyi dileklerini iletip geçtiği bir konudan ibaret olacaktı.
  • not dark yet  (05.10.20 23:17:09 ~ 23:18:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.