[]

üniversitede kendinizi farklı kılmak için neler yaptınız?

marjinalliğinizi sormuyorum..iş hayatında farklı kılmak için neler yaptınız? dil öğrenmek vb. şeyler dışında..




 
bizim zamanımızda (dinazorlardan hemen sonra) farklı kılmak diye bir şey yoktu.
okurken alanımıza ait yerlerde çalıştık. ailemize yük olmadık, kendi paramızı kazandık.

  • ankarakecisi  (04.10.20 23:00:20) 
Deli gbi öğrenci kuluplerınde ve STK larda gönüllü olarak çalışmıştım, iyi ki de çalışmışım. Bitireli 10 yıl oldu hala ekmeğini yiyorum.


  • paramolacak  (04.10.20 23:11:05) 
üni'deki tüm marjinal işlerimi bi kenara bırakcak olursak, toplamda 5 farklı staj yapmış olmam olabilir.

not: endüstri müh.
  • makarnavodka  (04.10.20 23:13:16) 
staj yapıp neyi yapabilirim, neye yatkınlığım var neyden hoşlanıyorum bunu erken öğrendim.


  • sttc  (04.10.20 23:20:04) 
Senin kastettiğini doğru anladım mı bilmiyorum. Bizde(möhendislik) dil ve program öğrenme, erasmus yapma, büyük şirketlerde stajlar ayarlayabilmek gibi olanaklar vardı(ben iyi staj konusunda pişmanım sadece, onu önemsemedim). Bunların dışında marjinal hamle yapan sadece bir eleman vardı. Henüz öğrenciyken iyi bir network oluşturdu. Odalara gider, fabrika gezileri ayarlar, projelere falan dahildir hep. Mezuniyet sonrasında iş arama sürecine bile girmemiştir diye düşünüyorum.


  • the coon  (04.10.20 23:34:07) 
Şehirdeki tüm hackathon'lara katıldım 2-3 yıl boyunca. Hem inanılmaz çevre yaptım, hem de baya iyi pratik oldu. Şimdi de katılmak istiyorum aslında ama artık 2-3 gün uykusuz kalıp kod yazamıyorum :)


  • plutongezegendegilmi  (04.10.20 23:39:07) 
Okulu bırakmıştım...


  • tum haklari saklidir  (05.10.20 00:33:08) 
bölümün öğrenci kulübü başkanlığına seçildim. bir işe de yaramadı.


  • blue eyes white dragon  (05.10.20 00:56:42) 
Hiçbir şey yapmadım. Sadece bölümüm İngilizceydi. Hazırlıkta iyi kötü öğrenip, bir şey yapmadan üniversite bitti.

Şimdi ise kafamı duvarlara vuruyorum.
  • put it in your appropriate place  (05.10.20 01:02:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.