[]

Karar vermek

Hayatta neler yapmak istediğinize kariyerinize nasıl karar veriyorsunuz ve bu yönde çaba gösteriyorsunuz ?
Kpss çalışmak hedefim vardı sınavdan sonra sudan çıkmış balık oldum.
Şuan özel sektördeyim kendimi geliştiremiyorum işin yorgunluğundan zaman kaldıkçada hayallerimi nasıl gerçekleştirebilirim hangi hedeflerim peşinden gitmeliyim diye düşünüp harekete geçmiyorum.
Kitap okumaya dizi film izlemeye bile karar verip başlayamıyorum bazen.
Biraz yazılım mı öğrensem ingilizce mi çalışsam derken boş vaktim heba oluyor bir hedef olmayınca.

Belki silerim duyuruyu.

 
Böyle hissettiğim çok olmuştu. Sonunda gördüm ki, yapmak istediklerimi hedeflemiyor, hedeflediklerimi yapmak istemiyordum.
Çalışma hayatı gerçekten yorucu oluyor ve ekstra motivasyonun olmadığı hedefler için ikinci kez yorulamiyor insan.

  • tum haklari saklidir  (04.10.20 22:42:26) 
kendini tanımlayıp, doğru sorular sormaya başlayınca insan... bir dönem sonra dönüşüm, değişim başlıyor.
kendi devrimini yaparsın sen. :-)

  • ankarakecisi  (04.10.20 23:06:13) 
bence bazı insanlar ne istediğinden hayatı boyunca emin olamıyor. kendimden biliyorum:) 36 yaşında evli barklı adamım işim gücüm yerinde vs. hâlâ "ulan acaba çoluğu çocuğu bırakıp taylanda yerleşip muay thai mi öğrensem" diyorum. 36, evet. (otuz altı)


  • hobarey  (04.10.20 23:40:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.