[]

Spor sonrasi meme ucunda kanama

Merhaba,
Pazartesi gunu spora basladim. Ilk kez spor yapiyorum hayatimda (30 yasindayim) Bayagi zorlandim o gun. Otur kalk vs sonra 20 dk 5.5 hizda yurudum. Spor bittiginde suratim kipkirmiziydi. 3 gun kas agrilarim gecmedi. Neyse sadede geleyim ilk gun spordan sonra eve gelip dus aldim ciktigimda meme ucumda igne ucu gibi 2-3 tane minik nokta halinde kanama oldugunu gordum. Hafif de catlama var gibiydi.
Teyzeme de gectigimiz hafta ici meme kanseri teshisi konuldu ondan beri tirsiyorum. Doktora gidecegim ama yine de spor sonrasi boyle bisey yasayan oldu mu hic?

edit: doktora gösterildi, bir şey çıkmadı. tahriş olabilir eğer yine olursa gel tahlil yapalım vs denildi.
şimdilik sıkıntı yok.

 
meme uçlarınız terden tahriş olmuş olabilir. bünyeniz de alışık değil bunla alakalı diye düşünüyorum ama doktora görünmekte fayda var.


  • tantunizade murat efendi  (04.10.20 20:34:25) 
koşucularda rastlanan bir olay ama maraton koşanlarda vs gözüküyor genelde,


  • nahtoderfahrung  (04.10.20 20:35:37) 
Şurada bahsedilen gibi bir şey mi?

eksisozluk.com
  • Mirket  (04.10.20 20:54:33) 
sürtme sebebi ile aşınma olmuş olabilir spor için uygun sıkı kıyafetler deneyebilirsiniz ha zaten o kıyafetlerden aldım kullandım derseniz destek daha sıkı vs gibi önlemler alabilirsiniz.


  • basond  (04.10.20 22:11:08) 
Ben koşarken hep kanardı, yara bandı yapıştırıyordum


  • kaptan memo  (04.10.20 22:21:55) 
Pamuklu giy antrenmanda.


  • arnold schwarzeneger  (05.10.20 11:55:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.