[]

selçuk şahin ve sevgilisi

sözlükte selçuk şahin(16) görünce kimmiş bakıvereyim dedim. adam'ın sevgilisi güzel diye demediklerini bırakmamışlar. kendisi hakkında pek bir fikrim yok ama herkes parası var falan diye yazmış. bu adam sahada çok çirkef karaktersiz bir adam mı da herkes böyle yazmış? yani kızın adam'ı iyi bir insan olduğu için sevdiğine kimse ihtimal vermemiş. çok mu pis bir adam bu?




 
yo tam tersine karakterli bir adamdır, ama işte bazı zihinsel zaafları olduğunda şüphe ediliyor :/ ben de şaşırıyorum o kadınlarla takılmasına, ama demek ki bizim göremediğimiz bir şey varmış :o


  • cedric  (12.05.10 19:24:18) 
ben zihinsel zaafları olduğuna katılmıyorum, sadece kabiliyetleri fenerbahçe düzeyinde olmadığı için taraftarların pek sevmediği bir oyuncu. fenerbahçe taraftarları bu kadar sevmedikleri bir adamın böyle güzel bir kadınla beraber olmasına gıcık oluyor(ben de dahil). ayrıca tabii ki çoğu futbolcuda olduğu gibi kıroluk ve sonradan görmelik var gibi gözüküyor dışarıdan, bu yüzden kimse yakıştıramıyor ama para bütün bunları çözüyor tabii ki :)


  • guro1907  (12.05.10 19:39:46) 
deli parası olmasa selçuk tipi ve kültüründe biri o kızı kaldıramaz deniyor kısaca benim anladıgım..


  • 000000  (12.05.10 20:01:21) 
belkide fenerbahçenin gelmiş geçmiş en az konuşan, laf atan, kart gören oyuncularından biridir. kişiliği örnektir.


  • fbu95  (12.05.10 20:09:10) 
karaktersiz ve çirkef değil zaten de. işte özetle parası olmasa bu kızı götüremez diyorlar sözlükçüler.


  • baldur  (12.05.10 20:10:11) 
abi selçuk şahine çakayım da hatunda ne var ki? bildiğin ebleh bi tip abi sadece bakımlı. özel hiçbirşeyi yok bana göre.


  • lpgli tosbaga  (12.05.10 20:42:41) 
aaabicim vde şöyle bir hatun olsun bir ömür o evden çıkmam naptınız yaaa! :/


  • cedric  (13.05.10 00:54:46) 
yok be abi hiç bi numarası yok hatunun. çirkin değil ama öyle ahım şahım da birşey değil.


  • lpgli tosbaga  (13.05.10 01:41:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.