[]

Kulaklığımın Volume artırıcısı yerinden çıktı ( Sennheiser Game Zero )

Garantisi devam ediyor ama yedek parçası yokmuş. Neyse zaten incelediğimde böyle silikonumsu bir madde ile tutturmuşlar. Kırılma falan yok anlayacağınız.Bu işlerden anlayan var mı? bu ufak yere ne sıkıpta eski haline getirmeliyim. Redditte falan baktım. böyle japon falan sürülmemesi lazımmış altındaki devreyi hava basınçlı kutu ile temizlemeyide önermişler. Zaten ilginçtir ses azaldı.

Sizden yardım istediğim konu: Bir hava basınçlı sprey önerisi iki bu maddenin adı nedir? yumuşak jel gibi birşey.


 
garanti yedek parçası yoksa yeni ürün versin neymiş o öyle, siz tamir etmeye kalkmayın sonra ellemişsiniz diye hiç almazlar. japon sürersen oraya erir orası.


  • nahtoderfahrung  (04.10.20 18:18:09 ~ 18:18:15) 
hocam hiç sormayın, adamlar 1.5 sene önce aldığım fiyatı iade edelim size diyorlar. 1200 liraya aldığım ürün şimdi 2300 lira. Dalga geçer gibi birde üretimi yok onun diyorlar. Moralim de çok bozuk.


  • sakince  (04.10.20 21:25:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.