[]

süper lig'de seyirci neden alınmıyor alınmalı mı?

yurtdışında mesafeli biçimde başladı bazı maçlarda var.

bizde neden yok? sizce alınmalı mı? alınsa gider misiniz?


 
fransa da vardı geri yasaklandı diye hatırlıyorum, yani zaten bu kadar dert var sağlıkçıların başında spor kulüplerine de acımıyorum. ordan gelir elde etmeyiversinler.


  • Golgi  (03.10.20 21:43:08) 
alınmalı ya da alınmamalı diyemem, orası beni aşar ama rusya günde 10 bin vaka sınırına dayandığı halde statların yarısını dolduruyor hahaha. ben bunu anlamıyorum. spartak-zenit maçını izledim bu akşam, bayağı aralarda birer koltuk boş bırakarak (kale arkalarında o da yok, herkes aynı yerde kümelenmiş) dolduruyorlar stadı. en az 15-16 bin kişi vardır, muhtemelen 22 bin... bunların bir de aynı metroya bindiğini, toplu taşımada tıklım tıkış taşındığını düşün.

türkiye pandemiyle mücadele konusunda iyi bir konumda değil ama belki deneme amaçlı %10 ile başlanabilir diye düşünüyorum. çünkü hayat çoğunlukla devam ediyor normal biçimde. her sabah metrobüse biniyor o kadar insan.

mesele sadece eğlence değil... futbol kulüpleri ekonominin parçası. batmaları ya da ciddi mali problemlerle karşılaşmaları dolaylı yoldan çok fazla insanı etkiliyor. eğer hayat aşamalı olarak normale dönüyorsa bence stadyumlara da aşamalı olarak dönülebilir. şöyle düşün, koskoca istanbul'da bu akşam 4500 fenerbahçe taraftarı stada gitseydi koronayı çok etkiler miydi bu? zaten milyonlar sokakta, her gün dip dibe... bence %10 iyi. baktın anlamlı bir yükseliş var, yine iptal edersin.
  • der meister  (03.10.20 21:51:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.