[]

Kislik esofman alti

Arayip bulamayanlar burada mi?

Merhabalar, spor giyinen biri olarak yuzde yuz pamuk ve kalin bir esofman alti bulmakta zorlaniyorum. Ne varsa polyester ve benim bu hammaddeye alerjim var. Ne yaptiysam bulamadim sizlerin onerecegi bir magaza veya marka varsa zevkle dinlerim, tesekkurler.


 
Dostum üç iplik şardonlu eşofmanlık penye kumaş alıp gayet basit bir dikiş bilgisiyle dikebilirsin veya dikiş bilen bir yakınına diktirebilirsin. Gayet kokaydır. Ben anneme ve kendime beden ölçüsü uygun hazır giyim bulamadığım için kumaş alıp dikiyorum. En olmadı bazı çamaşır tuhafiye dükkanlarında da vardır özellikle "mahalle" olan yerlerde veya sosyete pazarlarında bile bulursun.


  • 1bir1bir1  (03.10.20 17:30:50) 
  • nahtoderfahrung  (03.10.20 17:31:20) 
Lcw, koton, h&m... Bunlarda oluyor %100 pamuk esofmanlar.

Kalitesi daha iyi olsun derseniz de iste hummel'dir, nike'tir, adidas'tir bakin. Mutlaka var. (bu arada hummel'i nike degil de h&m kategorisine koymak lazimdi kalite olarak.) :))
  • invictae  (04.10.20 16:04:22) 
Buyuk markalarin hicbirinde yuzdeyuz pamuk bulamadim. Amazon dahil bir cok sitede yuzdeli olarak polyester pamuk karisimi var. Olsa vallahi alirdim :)


  • it aint hard to tell  (04.10.20 16:16:45) 
yüzde yüz pamuk olma sebebi alerjiyse ki anlıyorum spor markalarının kullandıkları pamuk karışımları her zaman alerji yapmıyor. mağazada deneyerek pamuk yüzdesi yüksek olan seçin. zaten yüzde yüz pamuk kışlık kalın zor gibi.
yünlülere bakın bir de.

  • not dark yet  (04.10.20 16:27:53 ~ 16:50:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.