[]

excelle olur mu?

merhaba excel cahiliyim, word gibi kullanıyorum. kutucuklara kelime ve cümle yerleştirebiliyorum sadece.
bloğumda paylaştığım yazıları doğru dürüst listelemek istiyorum ne yapıyor olduğumu görebilmek için. bazı yazılar birden fazla ana kategori ve alt kategorilerde yayınlanıyor. hangi yazı hangi ana ve alt kategorilerdedir kolayca görebilmek için excelden başka bir yerde veya yöntemle organize etme şansım var mı?



 
Pivot yap istersen.


  • stewie  (03.10.20 17:40:26) 
dusey ara indis kacinci bulari ogrenirsen isine yarar belki


  • durgunfoton  (03.10.20 18:00:51) 
notion uygulamasını öneririm:
www.notion.so

uygulama ile ilgili barış özcan'ın tanıtım videosu:
www.youtube.com
  • perus  (03.10.20 19:21:22) 
pivot yada diğerleri biraz ağır gibi geldi yazdıklarınıza bakınca.

excel'le pek çok şeyi yapabilirsiniz öncelikle. sonrasında eğitim videoları var. en çok işe yarayan 10 excel formülü diye izleyerek bakının. sonra size yanıtlar vermeye başlayan bir yol bulabilirsiniz.

doğrudan şu yada bu demek zor çünkü açıkçası ben tam anlamadım ama çözümünüz pivot gibi duruyor.
  • baldan kaymak  (03.10.20 21:18:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.