[]

Bir ilişkinin biteceğini anlayıp başka arayışlara girmek nasıl bir psikoloj

Erkekler bunu hep mi yapar?
Gerçekten seven bir kişi bu şekilde bir arayışa girer mi?
Garanticilik, yalnız kalmak istememek değil mi bu, normal mi


 
Biteceğini biliyorsa bitirecek öyle devam edecek. O kadar ince ve o kadar puslu bir çizgi ki tutturabileni tanımadım daha. Kendim dahil.


  • tarden  (02.10.20 22:36:23) 
Kadın tarafı da yapar. Yapıyor.

Cinsiyet değil, karakter meselesi.
  • stewie  (02.10.20 22:47:48) 
İki taraf da yapiyor +1

Bence psikolojik sağlamlıkla ilgili
  • westblack  (02.10.20 23:04:53) 
Kadınlar da yedeğe alma daha sık oluyor. Çoğu zaman ilişkideyken yedekleri oluyor.


  • the coon  (02.10.20 23:54:49) 
Erkekler bunu hep yapar @dragons gerçekten çok iğrenç bir tarz ve ben de dayanamıyorum buna yani gerek var mı abi böyle bi davranış metodolojisine yani. Neyse 16 yaşına girince daha fazla idrak ettim her şeyi onların olayları bu anlatabiliyo muyum böyleler yani. Ö.


  • pass  (03.10.20 01:15:28) 
Bir ilişkinin biteceğini anlayıp başka arayışlara girmek nasıl bir psikoloji?

> normal bir psikoloji. ne yapsın? yeni arayışlara girmeyip aylarca yas mı tutsun?

Erkekler bunu hep mi yapar?
> erkekler de kadınlar da yapar.
  • tabudeviren  (03.10.20 01:27:54) 
dandik bir psikoloji.

böyle psikoloji falan olmaz. içinde az buçuk bir şeyler olan taraf(kız/erkek) bunu yapıyorsa yeni kişiyi aldatıyordur gözümde. az yavaş git de bir motorun soğusun yani.

iki gün önce x'e seni seviyorum diyordun iki gün sonra y'ye seni seviyorum diyorsun. bu nasıl bir ilişki böyle?
  • blue eyes white dragon  (04.10.20 00:30:55) 
Normal değil. Net.


  • mobydick  (15.10.20 19:50:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.