[]

air pods 2.nesil ile pro arası

Kulaklıgım bozuldu :(
daha düzgün bir şeylere bakmak istedim ve hali hazırda mac ve iphone kullanıyorken bu sefer apple ürünü alayım diyorum.

Pro 1650tl, 2.nesil 1000lira ikisine de iyi kötü şeyler yazmışlar ama bariz farklar var mı aralarında?
Bunlarla ilgili videolar vs var ama benim merak ettiğim burada her ikisini kullanıp yorum yapabilecek birileri var mıdır? Pro için değer mi o parayı vermek?

 
İkisini de kullandım.Arasındaki fiyat farkını sorun ediyorsanız almanızı tavsiye etmem.Para ile alakalı bir kısıtlama yoksa tabi ki pro özellikle Aktif gürültü önleyici ve dayanıklı olması güzel.


  • shredd  (02.10.20 09:43:42) 
mikrofon kalitesi senin için çok önemliyse değer.


  • Bruce  (02.10.20 10:03:13) 
değmez, 2. nesil al geç.


  • KaraSakall  (02.10.20 10:07:47) 
Pro kullanmadım. O kauçuk kulan içi yapısı nedeniyle de alacağımı sanmıyorum ama önceki nesiller gürültüyü çok fazla geçiriyor. Metroda falan müzik dinlerken metronun gürültüsünden müziği anlamıyorsun bazen. Pro'da Aktif gürültü kontrolü özelliği var (ANC). O yüzden bi denemek isterdim Pro'yu.


  • himmet dayi  (02.10.20 10:20:23) 
kulaklik konusunda bilgili oldugumu dusunurum, 2005 yilindan bu gune $300'in altinda, noise cancelling ozelligi olmayan kulaklik kullanmadim, bu sebeple de airpods pro'ya cok buyuk onyargi ile yaklastim. ANC ozelligi bambaskaymis, benim hosuma gitti. ancak diger nesillerle kiyaslama yapamiyorum cunku kullanmadim.


  • bollocks44  (02.10.20 11:25:02 ~ 13:29:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.