[]

iş görüşmesi, red ve tekrar görüşme

selamlar, kurumsal bir firmadan 1 ay önce red yediğime dair mail almıştım fakat bugün aradılar ve yarın yeni bi görüşme yapmak istediklerini söylediler ?

oluru var mı sizce neden tekrar görüşmek istemişlerdir?


 
olabilitesi var ki cagirmislar iste. Istedikleri adamla anlasamadilar herhalde ya da baska bir pozisyona uygun gorduler sizi


  • neverletyougodown  (01.10.20 23:22:48) 
Bence olumlu. Belki biraz daha düşük maaş teklif ederler sadece.


  • megalomaniac  (01.10.20 23:26:46) 
keyfıne tekrar reddetmek ıstıyorlarmıs =)

oluru var bence de, yer acılmıstır.
  • komorebice  (01.10.20 23:32:54) 
ret yediğim işten 2 ay sonra teklif alıp işe başladım ben. tabii son aşamada elenmiştim, yedektim, aldıkları hemen istifa edince bana gelmişlerdi. benzeri olmuş olabilir. sadece son aşamaya direkt çağırırlarsa anla ki sende iş.


  • Bruce  (02.10.20 00:22:45 ~ 00:26:26) 
aldıkları adam 1 ay dayanamamış işi bırakmış.

belki senin için mükemmel bir yerdir. belki de sen de 1 ayda bırakacaksın. işin yoksa macera da arıyorsan git tabi. firma büyük ve bilindik bir firmaysa mutlaka git.
  • ozdek  (02.10.20 00:29:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.