[]

Komşunun internetini alıp eve dağıtmak?

merhaba.

3 kat alttaki komşunun izniyle pencereden bir kablo ile internet alınıp kendi evinde dağıtmak isteyen kişi bunu nasıl yapabilir? Modemden ethernet kablosu çekip kablonun kendi evindeki ucuna bir cihaz mı takmalı? Eğer öyleyse bu cihaz için f/p ürünü tavsiye edebilir misiniz. Teşekkür ederiz :)


 
so 2004.

wireless icin extender, lan icin switch bakacaksın
  • Techsavvy  (01.10.20 22:00:08) 
En sorunsuz yol şudur.
- komuşunun modemden sizin eve cat6 network kablosu çekin.
- kendi evinize Access point alın/kurun. www.hepsiburada.com
  • ycaycayca  (01.10.20 22:03:08) 
evde fiber var, oğlanın odada ps4 ve bilgisayar olunca, ikisini wireless kullanmak yada çift kablo çekmek yerine, odaya tek kablo çektim, eski adsl modemlerden vardı, ona taktım. onu da access point/switch gibi kullanıyorum. fiber'in moedemde mac filter yaptım ve gizledim. adsl modeme hem pc hem de ps4 takılı, wireless'ı da açık ve limitli.


  • altinci nesil caylak  (02.10.20 07:15:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.