[]

Arçelik Elektrikli Ocak Açılmıyor

Arçelik elektrkli (şu cam olanlardan) ocak var evde. Asla açılmıyor. Bağlantısını kontrol ettim eleltrik var. Ancak sigortasını kapatıp açtığımda iki ocak için H şeklinde yanıp sönerek uyarı verdi. Onları açmaya çalıştım ancak yine kapandı ve hiç açılmıyor yine.

Var mıdır kullanan bu ocağı, çözümü bilen?


 
geçenlerde başka biri daha benzer bir şey yaşadı, ona da yazmıştım, indüksiyonlu ocak olabilir mi elinizdeki? üzeri boşken ya da üzerine indüksiyona uygun tencere tava konmadan çalışmaz onlar da o yüzden dedim, onu bir kontrol edin isterseniz.


  • nimberjack  (01.10.20 20:49:53) 
İndüksiyonlu değil ocak.
Her zaman kullandığımız tencere, çaydanlık denedim yine olmadı. Teşekkür ederim yine de.

  • teritori  (01.10.20 21:01:14) 
hmm, tam modelinizi bilmiyorum ama öyle bir arattım H yanıp sönmesini, "ocak fazla ısınmış" demekmiş. ama klavuzda çözümünü bulamadım, belki ısı algılayan bir sensörü bozulmuştur diye kafadan atıyorum şu an :) modele göre kılavuzuna baktınız mı acaba?

bir de arçelik müşteri hizmetlerini arayınca çok çabuk bağlanılabiliyor bir call center çalışanına, orayı da bir deneyebilirsiniz. geçen gün çamaşır makinesini programını iptal etmeye çalışıp kapağını bir türlü açamayınca aradım da yardım etmişlerdi, çözmüştüm sorunu. gecenin 11iydi bu arada aradığımda, saat düşünmeden arayın yani :)

ek: electrolux'te de aynı işaret aynı şey demekmiş galiba:
www.electrolux.com.tr
  • nimberjack  (01.10.20 21:17:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.