[]

d smart net ve altyapı ilginçliği

şile'de bir yazlık aldık. henüz yeni yapılmış. internet bağlatmaya çalışıyorum.

Türk Telekom altyapım yok diyor (çalışmalar devam ediyormuş)
Superonline yok diyor
türknet yok diyor
millenicom yok diyor
Vodafone yok diyor

ilginç bir şekilde sadece d smart net birebir o adres ve sokak ve binada fiber olduğunu ve hemen bağlayabileceklerini iddia ediyor. direkt firmaların kendisiyle konuştum bu arada saçma sapan bayilerle değil.

d smart net'e okey dersem ve bu abilerin aslında altyapı olmayan yere var dediği ortaya çıkarsa ne yapabilirim yasal olarak? mal gibi taahhüte girip uğraşmak istemiyorum.

 
tt altyapısını kullanıyor bunların çoğu ya da gerçek fiber.
yalan bence.

  • ozdek  (01.10.20 19:12:50) 
Gelip bağlayın demenin bir bağlayıcılığı yokki. Belgeleri eve gelip kurulum yaptıklarında imzalıyorsunuz.

Yalan ise gelip bağlayamazlar zaten.
  • ihanet kac kisilik  (01.10.20 19:35:47) 
Başvurduk bakalım, sonuçları yazarım.


  • roket adam  (02.10.20 20:26:13) 
Sonucu yazıyorum: dsmart net geldi, abi sizde altyapı yokmuş kusura bakmayın dedi.


  • roket adam  (01.12.20 23:21:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.