[]

Bruce'tan mesaj var!

www.youtube.com

"we are not going away..."

2021'de yeni albüm mü geliyor acaba ya? sizce?

Ben öyle düşünüyorum lütfen öyle olsun çünkü pls.

yoksa başka bişiler mi planlıyorlar?

heyecanlanmaya başlayalım mı Maidencılar?

 
Cevap değil ama bu gruplar artık albüm yapmasın dünya değişti zamanları geçti, biz de değiştik geçen acdc de bir gif paylaştı

tool 20 sene sonra albüm çıkardı, öncesinde bi hafta goygoyu yapıldı, albüm çıkınca herkes iki tur dinleyip bıraktı

Her şey zamanında güzel
  • freebird5406_2  (01.10.20 17:31:44) 
muhtemelen albüm geliyordur ya da çalışmaları vardır, zaten eski albüm çıkış zamanlarını düşününce, devam edeceklerse geliyor olmalı. bir de bugün yeni bir live albüm duyurdular, pre-order'a çıkmışlar.

www.ironmaiden.com

orada da steve'in rod'un falan demeçleri var birtakım ama bu covid dönemiyle ilgili. bruce'la verdikleri mesaj da bunun öncülüydü muhtemelen.

bu adamlar daha yıkılacak adamlar değiller zaten. bir de "albüm çıkarmasınlar artık dünya değişti" görüşünü hiç sevmiyorum. son albümdeki bir red and the black'i, if eternity should fail'ı, death or glory'yi, empire of the clouds'u hala çok severek dinliyorum. hele ondan önceki final frontier albümü komple güzel.

başka grupları bilemem ama iron maiden farklı bir boyut, daha uzun zaman albüm de çıkarabilirler, turne de yapabilirler, başka gruplarla karıştırmamak lazım.

ya bi de o videoda, bruce saçları uzatmış beyaz beyaz, hafiften yaşlı göründü gözüme de üzüldüm. saçları kesince öyle görünmez diye tahmin ediyorum. sahnede bu saçlarla koşarken düşünemedim kendisini :)
  • nimberjack  (01.10.20 20:15:08) 
Amathemada album cikartcakti dagildi.. Cok beklentiye girmemek lazim


  • eja  (01.10.20 22:25:04) 
Bruce epey bir süredir kanser tedavisi görüyordu, ilkini atlattıktan 4 sene sonra yeniden çıkmıştı. Sesini kaybetme durumuyla karşı karşıyaydı. Şimdi düzeldim sahalara dönüyoruz gibisinden olabilir.

Up the Irons!
  • Northern Mariner  (01.10.20 22:59:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.